Petícia k otvorenému listu k podmieňovaniu účasti žiaka na prezenčnej výučbe podrobením sa testu na COVID 19

Kontaktujte autora petície

Právna podpora a podania

2021-04-17 05:29:23

Dobrý deň,

rada by som Vás informovala, že prvá slovenská žaloba do Haagu bola poslaná.

K našej petícii: získali sme podporu JUDr. Petra Weisa a už je uhradená faktúra na služby na medzinárodné podanie: Európsky súd pre ľudské práva.

K slovenským aktivitám: ešte budem zisťovať aký typ podania sa dá na Slovensko.

Tlak je značný, preto ustupujú. Ďalej prosím vytvárajte tlak proti všetkým nezmyslom na školách.

Nezabúdajte: veci sa dejú, tlak má zmysel!

S úctou, Mgr. Adriana Kráľová

Mgr. Adriana Kráľová

Máme dostatok podpisov na prerokovanie petície

2021-04-07 12:48:08

Dobrý deň,

máme dostatok podpisov na prerokovanie petície, aktuálne číslo: 12909. V tomto čase očakávame, ako bolo oznámené v médiách, uvoľňovanie opatrení po Veľkej noci. Preto nechceme okamžite eskalovať situáciu s ministerstvom. Takticky počkáme. V prípade, že sa do týždňa situácia nezmení, podávame opätovne petičný výsledok ministrovi školstva a budeme požadovať rokovanie.

S úctou Mgr. Adriana Kráľová

Informácia o stave petície

2021-02-25 16:54:52

Vážení podporovatelia petície!

V prvom rade by som sa Vám rada poďakovala. Ako viete, petícia bola podaná s inou petíciou, nakoľko naša mala v tom čase nedostatok podpisov na prerokovanie.

Demokracia je v rozklade. Štát robí všetko preto, aby naše hlasy umlčal. Preto urobili obštrukciu a petície rozdelili.

Dnes máme ale samostatne spolu 12573 podpisov aj vďaka zdieľaniu petície p. Marekom Gécim a p. Tomášom Tarabom, za čo im ďakujeme.

Nakoľko vláda nemá záujem na riadnom vybavení veci (tieto skutočnosti opäť predvídame), je potrebné podniknúť ďalšie kroky. Občania sú len občanmi. Preto sa v tejto dobe pokúšame spojiť so zvučným právnikom, aby sme naše úsilie dotiahli spoločne do víťazného konca.

Veríme, že sa nám to podarí a naša spoločná neoblomnosť sa stane výsadou víťazov. Určite Vás budeme informovať o stave veci.

S úctou, Mgr. Adriana Kráľová
predsedníčka petičného výboru

Spojenie petícií

2021-01-05 17:17:59

Členovia nášho petičného výboru sa rozhodli spojiť túto petíciu s petíciou s podobným obsahom (link: https://www.peticie.com/peticia_proti_plonemu_testovaniu_apovinnosti_okovania_proti_covid_19), nakoľko to zákon umožňuje, aby sme dosiahli čo najvyššiu úspešnosť a vyvolali rokovanie s vládou a príslušnými orgánmi budúci týždeň. S úctou Mgr. Adriana Kráľová

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.