PETÍCIA za okamžitú zmenu legislatívy v oblasti starostlivosti o deti po rozchode či rozvode rodičov

Kontaktujte autora petície

Upresnenie oznamu

2018-09-05 18:08:56

Dobrý deň,

nakoľko sa už občianska iniciatíva Čierno-biele srdcia platformy znevýhodnených rodičov dostala do širšieho povedomia ľudí a zapojili sa do nej už aj právnici, ktorí nás upozornili, že táto elektronická forma petície na tejto web stránke nie je v súlade s petičným zákonom, nakoľko neobsahuje zaručený elektronický podpis, bude všetkým doterajším signatárom elektronickej petície zaslaná na ich email petícia na riadne podpísanie.

Ďalej by sme Vás radi informovali, že v období od 17. do 21. 9. 2018 budeme zbierať podpisy aj v mestách Košice a Prešov a budeme radi ak sa k nám pridáte. V prípade záujmu nás kontaktujte na ciernobielesrdcia@gmail.com.

S pozdravom,

Jaroslav Verče

Ukončenie petície

2018-09-05 14:05:29

Dobrý deň

Nakoľko platforma Čierno-biele srdcia sa dostala do povedomia ľudí aj sa zapojili už aj právnci , nás upozorniľi táto petícia na web stránke  nie je súlade zákonom neobsahuje každú náležitosť podľa petičného zákona. Všetkým bude do emailu zaslaná petícia na podpísanie.  Tak isto od 17.9. do 21.9  budeme v mestách Prešov a Košice a budeme radi ak sa zapojíte do nášho teamu.

S pozdravom

Jaroslav Verče

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.