Petícia za zákaz použitia spoločenských zvierat a primátov - opíc na pokusy - testovanie v laboratóriách, vedecké, výskumné a študijné účely.

Kontaktujte autora petície

Ukončenie petície

2020-12-02 15:18:30

Petícia za zákaz používania spoločenských zvierat a primátov na pokusy a testovanie v laboratóriach, vedecké, výskumné a študijné účely bola dňa 02.12.2020 ukončená. Ďakujeme zo srdca všetkým za zdieľanie a Vaše podpisy, že ste neostali ľahostajný. Petíciu podpísalo 18 751 ľudí. Petícia bude vytlačená a spolu so zvieracím ombudsmanom postúpime ďalšie kroky o ktorých Vás budeme informovať.

SOS linka pre zvieratá v núdzi.

SOS linka pre zvieratá v núdzi, Zvierací ombudsman

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.