KAMENÁČ SI NEDÁME !

Kontaktujte autora petície

POZVÁNKA NA PROTESTNÉ ZHROMAŽDENIE

2016-05-06 13:30:45

Dobrý deň. Chcem Vám poďakovať, že ste podpísal/a petíciu "Kamenáč si nedáme". Dokázal/a ste, že Vám na našom symbole Trnavy záleží. Pán primátor Bročka síce zmenu územného plánu v tesnej blízkosti rekreačnej oblasti Kamenný mlyn nepodpísal, jeho veto však môže prelomiť 3/5 väčšina poslancov mestského zastupiteľstva. Keďže zmenu územného plánu nepodporili len 5 statoční poslanci, je viac ako reálne, že by primátorovo veto bolo prelomené ! Preto je treba na našich poslancov, ktorí sú našimi zástupcami, vyvinúť tlak. Poslanci by si mali uvedomiť, že ich volili občania, aby plnili ich vôľu, preto nemôžu ísť proti nim, ak chcú vôľu občanov plniť aj v budúcnosti. Avšak samotná petícia nemusí stačiť, preto sme zorganizovali prvý zo série protestov. Ten sa uskutoční 17.mája 2016 o 15.30 hod. pred Trnavskou Radnicou. Termín tohoto prvého protestu nie je náhodný. V tomto čase totiž zasadá mestské zastupiteľstvo od 13.00. Preto by som vás rád požiadal, kto môžete, príďte priamo na zastupiteľstvo už o 13.00.
Prosím, povedzte o tejto petícií a o verejnom zhromaždení svojej rodine, blízkym, priateľom, známym, aby sa nám podarilo zachrániť náš Kamenný mlyn. Prikladám aj link na udalosť na Facebooku
 https://www.facebook.com/events/1872250899468524/


Radovan Hynek



Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

  • Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.