Petícia: Podpora P.Kalmusa a Ľ.Lorenza, za dotvorenie busty V.Biľaka

Kontaktujte autora petície

odovzadanie prezidentovi

2016-03-10 14:23:33

Dobrý deň, petíciu som dnes osobne odovzdal na podateľni prezidentskej kancelárie, podpisy zbierať neprestávam, budem aj naďalej usilovať o odstránenie pomníka vlastizradcovi. Veľmi si vážim každý podpis, šírenie petície a morálnu podporu. Ďakujem.


Nikola Jankovič

odovzdanie prezidentskej kancelárii

2016-02-14 07:55:15

O mesiac 14.3. sa koná pojednávanie vo veci poškodenia busty. Pripadá to na pondelok, preto by som chcel petíciu odovzdať do podateľne prezidentskej kancelárie najneskôr 11.3., no do tej doby je potrebné zozbierať čo najviac podpisov. Veľmi si vážim ochotu a odvahu každého signatára a tiež každého priaznivca, ktorý prispel svojimi pripomienkami a návrhami, no prosím o neustále zviditeľnovanie petície kde sa to len dá, 500 podpisov je veľmi zanedbateľná skupina, potrebujeme aby to malo váhu. Tiež stále prijímam návrhy na zlepšenie a skvalitnenie celej akcie, aj čo sa týka odovzdania. Každý nápad môže byť kľúčový.

Ďakujem.


Nikola Jankovič

Doplniť údaje môže aj signatár

2016-02-05 19:44:51

Prípadné doplnenie údajov môžete vykonať aj osobne, ak si nájdete v zozname svoj podpis a kliknete na položku na konci riadku "upraviť" je to ale chránené cez IP adresu a tak to bude potrebné otvoriť v počítači, z ktorého ste prvotne podpis posielali.

Ešte raz ďakujem


Nikola Jankovič

doplnenie údajov

2016-02-05 19:29:39

Po konzultácii s právnikom som sa rozhodol, pre právoplatnosť petície, pridať aj údaj o úplnej adrese pobytu a to novou kolónkou ulica a čislo. Prosím podpísaných signatárov, aby ak je to možné, chýbajúci údaj doplnili. Prosím o zaslanie chýbajúceho údaju na e-mailovú adresu autora petície priamo na aktívnom odkaze "Kontaktovať autora petície" alebo na adrese (antikomunista@centrum.sk) a to najlepšie v podobe:

Poradové čislo podpisu, meno, priezvisko a chýbajúci údaj - ulica, číslo domu.

Ak si poradové čislo podpisu nepamätáte, zadajte meno, priezvisko, mesto a chýbajúci údaj - ulica, číslo.

Za chybu sa ospravedlňujem a ďakujem za prípadné doplnenie údajov.


Nikola Jankovič



Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

  • Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.