Petícia za exekucnu amnestiu

Kontaktujte autora petície

exekucna amnestia

2016-01-17 14:08:34

Ministersvo vnutra ako najvsí štátny úrad, by mal kontrolovať činnosti exekútorov, nic také neexistuje...ak by vznilkli prešľapi so strany exekútorov, mali by byt sankcionovany, a nedbanlivým sposobom aj financne odskodnili dotknutýe strany, ved je to nemyslitelne aby ich konanim prišiel človek, podnikateľ o prácu, živobytie, strechu nad hlavou.......ja osobne budem za to bojovať, potom sa uvidi či exekútor pojde do exekucie, tora nie je legalna!!!!!ved toto vsetko jelen jeden velky podvod na ludoch...s tym musime

K exekučnej amnestie, musíme nadstaviť systém tak, aby aj exekútory mali svoje povinnosti, nie len práva.....a to musia do určiteho terminu informovať dlžníka o jeho povinnosti a nie len automaticky siahnuť na jeho majetok, Zaviedol by som aj to, ze bude zakotvená legislativne aj doba, kde bude premlčana exekucia a to po 5 rokoch, ved je nemyslitelne aby sa po x rokoch zobudill exekutor a siahol neopravnene na niekoho majetok...čo je to za bordel?....nerozumiem tomuto, ako je možne, ze vláda toto dovolila?

podporme podpisom tuto peticiu prosim

Art live, združenie

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.