Nebuďme psími rasistami

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Nebuďme psími rasistami.


Hosť

#726

2013-12-09 20:10

Su to hajzli ty politici, diskriminuju vsetko co sa da. Ludi a uz aj psi. Sranda ze najagresivnejsie su tie male, picolizace. Vsade seru, nikdo to nezbiera, sak pohoda. Ak este raz slapnem do nejakeho maleho hovna tak ho narvem majitelovi toho psa do krku. Moj pes je vycviceny, vykali zbieram, platim dane, poplatky. A uz aj pokuty. Za to ze moj vycviceny pes s nahubkom nemoze byt volne pusteny. A tie vlciaky, labradori a podobne rasy nikto nemedializuje.
milan

#727

2013-12-11 12:24

ja mam doma jazvecika a ten je rasista ako poleno

Hosť

#728

2014-02-18 19:00

Máme v byte Argentínskú dogu a za nič na svete by sme ju nedali je vychovaná,nešťeká ani neútočí ako napríklad yorkšíci tak neviem prečo by mala byť ako bojové plemeno keď je socializovaná a vonku volne pobiehajú velké krížence ktorých majitelia sú a nie sú rómovia a oni za ne neplatia nič ani

Hosť

#729

2014-05-07 19:53

Je to od nas ludi nehorazna drzost zakazovat existenciu inym bytostiam, obzvlast takym, ktore sme stvorili my ludia. Tie hovada v parlamente by si zasluzili, aby im niekto zakazal existovat!!!!! v Holansku pred 18 rokmi vstupil do platnosti podobne nezmyselny zakon. Napriek vsetkemu, po tych dlhych rokoch, Holanska vlada zistila, ze represivnymi opatreniami zavedenymi tymto zakonom nic a nikoho neochranili, percento utokov psov na ludi a ine zvierata neklesla, a tak tento nezmysel po 18 rokoch stiahli z platnosti. Dnes uz znova mozete v Holansku legalne drzat doma napriklad Pitbull teriera. Samozrejme spolocne s chovatelmi hladaju ucinne riesenie, ako ochranovat ludi vo vlastnom state pred neziaducimi utokmi psov na ludi. Co vsak stoji za uznanie je fakt, ze si dokazali uvedomit a priznat, ze ten zakon bol omyl, chyba, a preto bol stiahnuty. Nedovolme, aby aj u nas robili taketo pokusy na nasich milacikoch ludia, ktori takymto konanim iba zakryvaju vlastnu neschopnost riesit ozajstne problemy tohoto statu!!!!!!
Spravajme sa ako HOMO SAPIENS,
PROSIIIIM
Miňo z BA

#730 ... to kde kedy aký poslanec počul termín "bojové" plemená ???

2014-06-15 11:52

... akože ja som len zvedavý, ako chcú definovať "bojové" plemeno .... čo je to za kravinu .... my máme Americkú Scott bulldočku a hoci z tohto plemena sú vyšlachtené ďalšie rasy od Argentínskej dogy cez Bullteriéra až po Staford teriérov, nebol u AB zaznamenaný jeden jediný "neriadený" útok na človeka.... práve títo psy sa využívajú ako aj Bullteriéry či iné na Canis terapiu pri chorých deťoch a niekto ich chce zaškatuľkovať do nejakých "bojových" plemien kvôli výzoru teda ich svalovej konštrukcii ? .... čo na to medzinárodné spolky chovateľov ??? ……… náš pes nikdy na nikohoho nezaštekal a nezavrčal, zato zakomplexované yorkshire ho neustále atakujú, takže potom asi aj yorksheare bude "bojový" pes, veď je to teriér. Ak chcú trestať politici napadnutia psov, nech trestajú majiteľa, pretože ten je zodpovedný za výchovu, prejav a prípadnú rozvinutú agresivitu psa. Zlý pes neexistuje, len zlý majiteľ. A pojem "bojové" plemeno by mali pisálkovia zákonov úplne vynechať zo svojho slovníka, lebo urážajú tým čisté rasy a najmä zodpovedných chovateľov a samých seba zhovädzujú.

Hosť

#731

2014-07-03 20:38

Mám Staforda a poznám dosť psov ktoré by bolo treba vyradiť. Niake treba vychovať a vycvičiť a prevychovať veľké percento majiteľov psov.

Hosť

#732

2014-08-17 00:39

Psík je vizitkou jeho majiteľa, žiadny pes nie je iba bojovým plemenom, ale má len nie dobré vlastnosti, dôsledkom (ne)výchovy, či zlej výchovy svojho pána.
Súhlasím s petíciou.
sunar

#733

2014-11-04 12:24

Nebudme psimy exkrementami


Anonymous

#734

2015-02-26 14:25

www.peticie.com/pes_nieje_vec                     .


Hosť

#735

2015-05-03 05:16

Protože mi přijde naprosto nesmyslné diskriminovat různá plemena psů. Vše je jen o majiteli!!!

Hosť

#736

2017-06-10 11:20

Som rozčúlená! Toto je neuveriteľné!! Nech sa na mňa nenanevá žiaden chovateľ malého psa (aj ja som mala 15 rokov malého psíka) ale kedy niekto navrhne zákon aby majitelia čiváv, ratlíkov a jorkširov chodili na povinné cvičáky, aby vedeli ako majú byť "pánmi" lebo ich psy útočia! NIe na čo aj? však sú malé a nikomu moc neublížia. Žijem na sídlisku a je skutočne zarážajúce, ako oni si svojich psov nechajú pobehovat kade tade, štekajú do toho môjho (3x mi ho už napadol jorkšír) a oni sa len usmejú a idú ďalej. A ten môj? on pred tými malými psami ešte uteká preč, a to je kríženec staforda! Tak nemi tu niekto ide hovoriť o nebezpečnom plemene, ktoré ma byť kontrolované! Debili od vlády by sa mali poriadne uvedomiť! všetkých čo poznám s väčšími psami chodili poctivo na cvičáky, lebo si uvedomujú svoju zodpovednosť a vedia svojmu psovi stanoviť hranice. Som jednoznačne za to, aby zákon ostal tak ako je, pretože najväčší problém so psíkmi, ktoré zaútočia na iného psa alebo človeka bez dôvodu je v jeho majiteľovi, ktorý s ním nechodil na cvičák a nesocializoval ho! 


Hosť

#737 zooäRe:

2020-04-18 14:43