Za bezpečný priechod pre chodcov cez Panónsku cestu v úseku medzi Jasovskou a NC Slnečnice v lokalite Petržalka Lúky VII-VIII

My, obyvatelia Petržalky požadujeme bezpečný priechod pre chodcov s dopytovou svetelnou cez Panónsku cestu v úseku medzi Jasovskou a nákupným centrom Slnečnice - medzi zastávkami MHD Jasovská (pri show room Peugeot, Jasovská). Na tomto priechode sa stalo viacero veľmi vážnych dopravných nehôd - kolízií medzi chodcami a autami, keďže je priechod od otvorenia nákupného centra Slnečnice veľmi frekventovaný.

Touto petíciou sa obraciame na Magistrát Hlavného mesta SR Bratislavy a žiadame primátora Bratislavy, aby bezodkladne zabezpečil bezpečný priechod pre chodcov cez Panónsku cestu v úseku medzi Jasovskou ulicou (pri show-room Peugeot) a nákupným centrom Slnečnice vybudovaním dopytovej svetelnej signalizácie (semafor na stlačenie).

Petičný výbor:

1. Ing. Lýdia Ovečková, Jasovská 51, 851 07 Bratislava, lydia.oveckova@hotmail.com, tel. 0948 081006 - osoba poverená zastupovaním v styku s orgánmi verejnej správy

2. Mgr. Ľudmila Pastorová, Jasovská 4, 851 07 Bratislava

3. Mgr. Miroslava Makovníková Mosná, Bzovícka 2, 851 07 Bratislava

Ing. Lýdia Ovečková, Jasovská 51, 85107 Bratislava, tel. 0948081006    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Ing. Lýdia Ovečková, Jasovská 51, 85107 Bratislava, tel. 0948081006 na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.