Petícia proti výstavbe apartmánových domov v areáli štadióna Lokomotívy, Čermeľská cesta, Košice

My podpísaní občania vyjadrujeme ABSOLÚTNY NESÚHLAS s výstavbou „Apartmánových domov pre športovcov – 2. etapa“ v areáli štadióna Lokomotívy, Čermeľská cesta, Košice, ktorá by spôsobila likvidáciu dvoch futbalových tréningových ihrísk a dvoch tenisových dvorcov (parcely č. 5598/93, 5598/94, 5598/96, 5598/97, 5598/99, 5598/101 k.ú. Severné mesto).
Ide o výstavbu 6 Apartmánových domov: 2 apartmánové domy 4-podlažné a 4 apartmánové domy 5-podlažné s 81 apartmánmi s dvoma, troma alebo štyrmi izbami.
Súčasne platný Územný plán HSA Košice (ÚPN HSA) na predmetnej ploche definuje funkčnú plochu občianska vybavenosť a plochy športovorekreačného vyššieho vybavenia .
Stavebný úrad, pracovisko Košice – Staré mesto, začal a vedie územné konanie na predmetnú stavbu „Apartmánové domy pre športovcov – 2. etapa“ vedome v rozpore s platným Územným plánom HSA Košice (ÚPN HSA).
Touto petíciou žiadame Mesto Košice a primátora mesta Košice, aby toto konanie zastavili.

Petičný výbor: Ing. Marián Zárik, Za štadiónom 10, Košice; Iveta Szollossy Sepesi, Horolezecká 5, Košice; JUDr. Mgr Ladislav Rovinský, Pokroku 7, Košice; Ing. Jaroslav Polaček, Němcovej 4, Košice.
Osoba určená pre styk s orgánmi verejnej správy: JUDr. Mgr Ladislav Rovinský, Pokroku 7, 040 11 Košice,rovinskyladislav@gmail .com, +421 905 384171

JUDr. Mgr Ladislav Rovinský, Pokroku 7, 040 11 Košice    Kontaktujte autora petície

Pre podpísanie tejto petície vytvorenej JUDr. Mgr Ladislav Rovinský, Pokroku 7, 040 11 Košice vyplňte formulár nižšie. Autor petície bude vidieť všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári.