Petícia za zlepšenie železničnej osobnej dopravy na trati ŽSR č. 151 Zlaté Moravce - Vráble - Úľany nad Žitavou - Šurany.

My, dolupodpísaní občania Slovenskej republiky, žiadame o zabezpečenie dopravy vo verejnom záujme na úseku trati ŽSR č. 151, medzi stanicami Zlaté Moravce a Úľany nad Žitavou (Šurany) a to pravidelne každý kalendárny deň v roku, tak aby vlaky vytvárali jednoduchý, časovo prijateľný prestup v stanici Úľany nad Žitavou (Šurany) na vlaky kategórie "R" zo smeru/smer Bratislava. Spojenia na tejto trati sú dlhodobo nevyhovujúce. Pritom pre značnú časť cestujúcich sú to dôležité spojenia na dochádzanie do práce a škôl. Taktiež pre priľahlé obce predstavujú tieto vlaky jediné spojenie verejnej dopravy s Bratislavou hlavným mestom Slovenska.

Samuel Bielik, Milan Halás, Štefan Danko    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Samuel Bielik, Milan Halás, Štefan Danko na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.