Petícia proti rozhodnutiu primátora mesta Vrútky o odchode pojazdnej predajne Farmfoods z pešej zóny.

Farmfoods združuje 10 slovenských poľnohospodárov, ktorý sa rozhodli budovať vlastné predajne výnimočných potravín.

Dlhé roky sledujeme vývoj trhu s potravinami na Slovensku a obchodné praktiky, výsledkom čoho je krach nespočetných slovenských výrobcov. Náš trh je zaplavený nekvalitou zo zahraničia. Potraviny obsahujú mnoho konzervantov, aditív, lacných náhrad, pričom naše kvalitné rastlinné a živočíšne produkty z našich fariem končia na pultoch v zahraničí.

Poľnohospodári vo Farmfoods poskytujú kvalitné slovenské produkty bez pridaných látok, aditív, bez "E", bez geneticky modifikovaných organizmov (GMO) a dbajú na čo najširší rozsah detailov, výnimočnosti vlastných postupov nad rámec platných noriem pri pestovaní rastlín, kŕmení a welfare zvierat a hygiene výroby.

Farmfoods prináša tradičné aj netradičné výrobky zo slovenských surovín. Inovatívnymi technologickými postupmi a technológiami dosahujú trvanlivosť bez konzervantov a predpripravenosť na domácu prípravu v čo najkratšom čase, pri zachovaní všetkých dôležitých nutričných hodnôt a minerálnych látok.

Žiadame primátora mesta Vrútky Mgr. Branislava Zacharidesa, aby prehodnotil svoje rozhodnutie a dovolil Farmfoods aj naďalej prevádzkovať svoju pojazdnú predajňu v meste Vrútky na pešej zóne.

Veronika Bieliková    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Veronika Bieliková na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.

Vaše telefónne číslo nebudeme verejne zobrazovať online.