Proti zavedeniu registrovaných partnerstiev homosexuálov.

Quoted post

kresťanka

#10 ako ďalej

2012-11-12 13:10

som proti registrovaným partnerstvám,ale obávam sa, že je to iba otázka času, keď sa nájde dostatočný počet úplatných poslancov.
pred komunistami sme utekali na západ, ale kam utečieme potom? ak niečo neurobíme, onedlho sa to naše deti budú učiť na školách, budú nimi adoptované, kresťania nebudú môcť byť starostami, lebo by ich museli oddávať, a napokon to bude čakať i kňazov, už i takéto pokusy boli v zahraničí.
Vidím iba jedinú cestu - my všetci musíme týmto ľuďom pomôcť liečiť ich zranenia. Je to veľmi ťažké zranenie, ktoré môže liečiť iba úprimná KRESŤANSKÁ láska a modlitba. Viem, že tí, ktorí sa úprimne snažia aj s takýmto zranením žiť kresťanský život, modlia sa večer o 21,30 - poďme sa k nim pridať, prosím.
ja som matka dvoch malých detí a nechcem, aby boli adoptované takým Eltonom Johnom, ak napr. zahyniem pri autonehode...

Replies

proti !!!!

#13 Re: ako ďalej

2012-12-10 21:42:38

#10: kresťanka - ako ďalej

ludske prava a slobody nikomu z vas nic nehovoria? ked zakazat toto, tak potom aj slobodu vierovyznania...a odluka statu od cirkvi... cudzi ludia, ktorych sa to nijako netyka nemaju pravo niekomu nieco zakazovat...

komu z vas niekto kto je inak orientovany ublizil?  nestaraju sa do vas, tak ich nechajte na pokoji...

spamatajte sa a vsimnite si kde zijete... co si o vas budu mysliet dalsie generacie, co ludia z unie a co vo svete?

netolerantni... a cudujete sa, ze niekto je netoletrantny voci vasmu nabozenstvu? hanbila by som sa za nabozenstvo, ktore takto ohlupuje ludi a nanucuje im netoleranciu voci inym a nevinnym....

modlite sa ale za seba a za to ako sa k inym spravate...prave taki zhoria v pekle...(ked uz tomu verite)