Peticia proti Chemtrails na uzemi SR

Quoted post

surikata

#14 Re: Objasnenie údajných chemtrails

2022-03-15 20:48

#7: právnik - Objasnenie údajných chemtrails 

  Pekne ste to zhrnuli, moje namietky k vasmu komentaru: V jednom momente kondenzacna stopa za lietadlom prestane a potom znovu pokracuje niekolko krat ako napr. v tomto nemeckom dokumente, nie je pravdepodobne zmena teploty a vlhkosti vzduchu, lebo lietadlo normalne drzi vysku. Vysvetlite to? Tento ukaz "sprejovania" bol zachyteny mnohymi pozorovatelmi https://www.youtube.com/watch?v=sMedYDBFGOI /cas 3m:20/, aj v historickych videach za 2. vojny kde sa rozprasuju chemikalie https://www.youtube.com/watch?v=1j0fngKZg24&t=1900s Dajme tomu, ze za slnecneho pocasia na jednom mieste letia dve lietadla ale v odlisnej vyske, je mozne aby jedno lietadlo zanechalo kondenzacnu stopu, ktora za nim hned mizne a ine lietadlo v inej vyske preletelo na tom mieste pred hodinou a ostala tam siroka kondenzacna stopa, ktora trva niekolko hodin !?  A dokonca sa to stava aj pri lietadlach letiacich v rovnakej vyske podla zverejnenych technickych analyz. Z mojho pohladu sa aj Slovenska republika zaviazala podielat sa na "zamedzovani oteplovania" tymto sposobom, vypustanim nanomaterialov tazkych kovov, ktore odrazaju slnecne ziarenie.. Vysoké školy vypľuli kopec študovaných ľuďí, síce inteligentných, ale neschopných prijať pravdu a riadiť sa zdravým rozumom. 

Replies

právnik

#15 Re: Re: Objasnenie údajných chemtrails

2022-04-10 14:34:52

#14: - Re: Objasnenie údajných chemtrails

"V jednom momente kondenzacna stopa za lietadlom prestane a potom znovu pokracuje niekolko krat ako napr. v tomto nemeckom dokumente, nie je pravdepodobne zmena teploty a vlhkosti vzduchu, lebo lietadlo normalne drzi vysku."

Veď sa trochu skúste zamyslieť. To lietadlo letí cez oblasti s rôznou teplotou a vlhkosťou vzduchu. Alebo si myslíte, že aj v rovnakej výške je vlhkosť na ploche cca 300 km stále rovnaká?

 

 

"Dajme tomu, ze za slnecneho pocasia na jednom mieste letia dve lietadla ale v odlisnej vyske, je mozne aby jedno lietadlo zanechalo kondenzacnu stopu, ktora za nim hned mizne a ine lietadlo v inej vyske preletelo na tom mieste pred hodinou a ostala tam siroka kondenzacna stopa, ktora trva niekolko hodin !?"

Je to úplne bežné. Vlhkosť vzduchu v rôznych výškach atmosféry vie byť výrazne odlišná.

 

 

"A dokonca sa to stava aj pri lietadlach letiacich v rovnakej vyske podla zverejnenych technickych analyz."

Akých? Výšku lietadla viete kedykoľvek zistiť prostredníctvom webstránky FlightRadar24 a na základe nej si v každom momente porovnať kondenzačné stopy, ktoré vidíte. Ozvite sa vtedy, keď objavíte dve lietadlá letiace blízko seba v rovnakej výške a jednému sa široká kondenzačná stopa bude tvoriť, druhému nie.

 

 

"Z mojho pohladu sa aj Slovenska republika zaviazala podielat sa na "zamedzovani oteplovania" tymto sposobom, vypustanim nanomaterialov tazkych kovov, ktore odrazaju slnecne ziarenie.."

???

 

 

"Vysoké školy vypľuli kopec študovaných ľuďí, síce inteligentných, ale neschopných prijať pravdu a riadiť sa zdravým rozumom."

Čo si predstavujete pod pojmom "zdravý rozum"? Úsudky o veciach si každý tvorí na základe poznatkov a skúseností, ktoré v tom-ktorom momente má. Pri pohľade na kondenzačné stopy na oblohe si iný úsudok o nich urobí študovaný človek, iný malé dieťa, prípadne babička na lazoch ("to ide z výfuku"). Prejavom zdravého rozumu je zistiť si o probléme čo najviac z dostupných vedeckých zdrojov a dôverovať autoritám v odbore. Spoliehať sa na prvoplánovú intuíciu a čerpať múdrosti na nejakých pochybných weboch ja osobne za prejav zdravého rozumu nepovažujem.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...