Výzva za transparentú a férovú komunikáciu samosprávy v Trenčíne

Quoted post

Jozefína

#3 Re:

2016-04-22 18:15

#1: -  Znicil kupalisko,podpisal zeleznicu ktora este 5 rokov nebude fungovat a pri tom je zbytocna. Rozbil normalne spoluzitie obcanov.

 Dobrý deň,

k úvodu Vašeho príspevku nieje hodné sa vyjadrovať, pretože neobsahuje vecné tvrdenia. Avšak klamstvá v jeho pokračovaní predsalen treba osvetliť :)

Dovolím si pochybovať o Vašom právnom povedomí a podrobnej znalosti veci modernizácie železničnej traťe v úseku Trenčína. Modernizácia železničnej trate nieje zbytočná, práve naopak, veľmi potrebná a na mieste. Celý proces začal a jeho väčšina úkonov bola schválená dávno pred tým, ako bol Rybníček zvolený viac ako 10.000 ľudmi v 2010. Kto tvrdí inak Vás klamal a snažil sa robiť populistické vyjadrenia vo svoj vlastný prospech, slávu, aby mal čo povedať.

Kúpalisko komentovať hádam netreba, všetci, kto nechcú zavádzať vedia, že kúpalisko bolo označené na sanáciu ešte pred príchodom Rybníčka a meškanie novej plavárne je spôsobené opakovaním meškaním Železníc SR, nie mesta.

Naviac, normálne spolužitie občanov úrad nenarúša, pretože tie "hate" nenávistné emocionálne hádky na Facebooku číta dookola tých istých 70 ľudí, ktorí si tak povediac do krúžku vylievajú osobnú zlosť na celý svet na jednu verejnú osobu.

Nehovorím, že všetko čo sa za posledných 6 rokov v meste stalo bolo vždy dokonalé, ale neobjektívne vykrikovanie a účelové zavádzanie, spoločnosť, o ktorú Vám tak strašne ide, neposúva vpred, ale vzad.

Ďakujem za prečítanie,

Pekný večer.

Jozefína

Replies


Hosť

#4 Re: Re:

2016-04-22 19:11:04

#3: Jozefína - Re:  

 Ked tu máme plnohodnotne diskutovať  , Jozefína , mohli by ste  uviesť svoje plné meno ? A držte sa prosím merita veci , čo v tomto prípade je Petícia

 

S pozdravom  Fiala Pavol