Celoročný zákaz používanie petárd a delobuchov

Quoted post

vlčímak

#29 Re: Re:

2016-01-02 21:50

#22: zodpovedy :-P - Re:  

 Ano,ide tu o zvieratá,o ludí,o všetkých!! Tu sú ironické poznámky nevhodné. Pretože je totálne na hlavu,ked idete po ulici,či pešo,bicyklom,kolobežkou,autom-a vy netušíte v ktorom momente vám s prepáčením pod zadkom vybuchne niečo!!!?? Takmer infarkt je asi ten lepší prípad! Zamysleli ste sa aké následky môže mať táto CHORÁ forma zábavy?????!!!!!!!
Konečne niekto spustil petíciu a snaha o zastavenie tejto nezmyselnej zábavy sa konečne pohne správnym smerom!
Apropo-keby len jediné percento zo zisku tejto zbytočnosti sa použilo na užitočnejšie veci,to by bolo gesto! Ale nie,všetko je biznis! Peniaze sa vyhadzuju (vystrielaju) do luftu a potom nariekame že nie sú peniaze na to alebo na tamto,plačeme nad tým ako je znečistené ovzdušie.

Replies

zodpovedy :-P

#32 Re: Re: Re:

2016-01-02 21:56:42

#29: vlčímak - Re: Re:  jasne fe to uplne frustrujuce ked vam buchne podzatkom nieco presne na silvestra popolnoci to je nezvycajne nacelom svete!!!  Apropo su to vyhodene peniale ludi takze ja neviem co vas trapy kam by mohli ist.... vas tiez nikto nenuti kam narvete svoju vyplatu tak sa nestarajte dodruhych aku ju minaju'!! Kedy si natomto zlatom slovenku kazdy hladil dosvojho dvora hnet by tu bol krajsi zivot ale hold to tak nieje bo kazdeho trapia veci ineho!!!


Hosť

#177 Re: Re: Re:

2016-01-03 10:31:12

#29: vlčímak - Re: Re:  

 Tebe by som veru zakazala chodit aj po zemi, kvoli takym hlupakom ako si ty aj tato krajina aj vyzera a nemusime hovorit hned o celom svete, ked si predstavim, ze hlupaci ako ty tvoria vacsinu Slovenska, potom sa necudujem kam tento stat dospel a speje!! Clovek stratil uplne cit pre veci prospesne a spravne, bojuje len a len proti sebe.