proti_stavbe_premiere
Quoted post
Mikuš |
#82015-11-20 22:55ta stavba tam je uz minimalne 7 rokov, deti v skolke maju max 5-6. teda vieme ze stavba tam je uz od momentu ked sme tam deti dali. prepacte pan Skurak ale naozaj toto je nezmyselne formulovana iniciativa - vseobecne. ta stavba tam je. co myslime ze ju niekto zbura? ked ma mat nieco zmysel tak tlacme na starostu aby deti docasne premiestnil (aspon ihrisko) ale ziadat to od stavebnika? O tom rozhoduje starosta... Ten k tomu dotlaci stavebnika. Ja by som bol za investiciu do skolky - okna, vybavenie, oprava interieru a podobne, nech to zhodnoti niekto odborne (architekti z miestneho uradu- je ich tam dost). Onkologia? Zo stavebnych prac? Opat, prosim neberte to osobne ale ked sa budeme takto emocionalne prezentovat tak nas nebude brat nikto vazne. Dohodnime sa presne na tom co ziadame bez emocii a tlacme na starostu napr aj cez media.
|
Replies
Tomas |
#9 Re:2015-11-21 10:18:03Zdravím, vás pán Mikuš. Neviem kto ste, ani aký vzťah máte k stavbe. Ale s určitosťou viem konštatovať na základe vášho vyjadrenia, že ste si ani poriadne neprečítali o čo v petícii ide (prosím vás kde sa tam píše niečo o zbúraní?). Tak teraz špeciálne pre vás: prvoradá je bezpečnosť detí. Deti nemôžu byť súčasťou stavby. Potom nech si iní riešia čo so stavbou. http://www.premiere.space.eu.sk/default.html si niečo pozrite o rizikách, si niečo pozrite o ne/reakcii starostu a potom sa skúste vyjadriť. Sa domnievate, že toto je jediná iniciatíva? Mesiac tvrdej práce pane! Žiadame, prosíme, žobreme. A čo vy? Čo ste spravili okrem toho že ste sa ani nepodpísali... Onkológia (zo stavebných prác) - áno! Nech sa páči - choďte sa postaviť pre vchodové dvere škôlky. Opíšem vám situáciu z pracovného týždňa: na dvore pre hluk nepočujete rozhovor, po 15min hľadáte únik, smrad z dieselového kompresora je výrazne cítiť priamo pri vchode do budovy škôlky. Pre vašu informáciu ide o PM10 a WHO má dieselové spaliny na zozname medzi látkami ako arzén a azbest - aspoň sa niečo teraz naučíte (si zagooglite). Opis situácie som si nevymyslel, mám to od iných rodičov. No a ešte k emóciám, kde prosím vás v texte petície máte emócie? Tu ide zrejme len o váš dojem. Ak by ste diskutovali o pudoch možno by ste boli bližšie pravde - aj človek má pud ochrany potomstva (v súčasnosti veľmi podceňovaný, napr.: aj teraz keď to čítate tomu neveríte). Ja pre to svoje spravím maximum. Pokiaľ ste sa však rozhodli len provokovať mám pre vás doporučenie: skúste likvidovať iné petície, alebo si nájdite inú zábavku. Pokiaľ nie, tu je moja adresa: premiere@space.eu.sk kde ma môžte kontaktovať a na osobnom stretnutí vám dám možnosť pocítiť pud ochrany dieťaťa, alebo vami spomínané emócie. Uvidíme či ste taký hrdina ako spoza klávesnice.
|
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
NESTRIEĽAJTE PSÍKOV! PETÍCIA ZA ZMENU ZÁKONA O POĽOVNÍCTVE
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
📝 PETÍCIA PRÁVO NA PRAVDU: “VLÁDA SR NÁS POTICHU ZAŤAHUJE DO VOJNY”
2029 Vytvorené: 2025-05-05
NESTRIEĽAJTE PSÍKOV! PETÍCIA ZA ZMENU ZÁKONA O POĽOVNÍCTVE
18121 Vytvorené: 2025-04-25
Nesúhlas s návrhom presunúť žiakov z Malého Slivníka zo ZŠ s MŠ v Terni do ZŠ s MŠ v Tulčíku.
476 Vytvorené: 2025-05-06
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z EÚ
1012 Vytvorené: 2025-04-13
Ani cent navyše na zbrojenie!
10237 Vytvorené: 2025-03-06
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE OBSLUHY PRI POKLADNIACH V PREDAJNIACH TESCO, KAUFLAND, LIDL
1093 Vytvorené: 2025-03-03
Za zachovanie sociálneho podniku KÁMO PLUS a zachovanie pracovných miest zdravotne znevýhodneným ľuďom
186 Vytvorené: 2025-05-10
Žiadosť o okamžité prepustenie Dannyho Kollara (Daniela Bombica)
485 Vytvorené: 2025-04-30
PETÍCIA ZA ZACHOVANIE LÚKY V HISTORICKOM PARKU V PIEŠŤANOCH
167 Vytvorené: 2025-05-08
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z NATO
708 Vytvorené: 2025-04-13
Petícia - Spravodlivosť pre rodinu a hlavne pre 5 ročnú Sofiu, ktorá zahynula pri dopravnej nehode dňa, 21.4.2025.
3975 Vytvorené: 2025-04-26
Zakaz registrácie deti pod 16 rokov na sociálnych sieťach, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
929 Vytvorené: 2025-04-16
PETÍCIA ZA VRÁTENIE 10-MINÚTOVÉHO CESTOVNÉHO LÍSTKA DO MHD V PREŠOVE A ZNÍŽENIE CIEN CESTOVNÝCH LÍSTKOV NA ROK 2025.
1421 Vytvorené: 2025-02-06
Podpora stanovisku lekárov a farmaceutov banskobystrických nemocníc
85 Vytvorené: 2025-05-08
Koniec rezidenčnému parkovaniu
46 Vytvorené: 2025-05-07
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
919 Vytvorené: 2024-10-18
PETÍCIA ZA PRÍSNEJŠIE TRESTY ZA TÝRANIE PSOV A MAČIEK
291 Vytvorené: 2025-02-13
Petícia za zachovanie prijateľného cestovného a modernizáciu infraštruktúry tatranských elektrických železníc
250 Vytvorené: 2025-04-28
Zachovajme verejný priestor na Vlčích Doloch 🛑Stop zbytočnému rozšíreniu málo frekventovanej ulice a mrhaniu obecných peňazí!
38 Vytvorené: 2025-04-28
Petícia za zachovanie sojakrému
1136 Vytvorené: 2025-04-07