DOJNÁ KRAVA BRATISLAVA

Quoted post

x

#10 Re:

2015-07-14 13:02

#4: -  

 Beru vam pracu? Co tak sa trosku dovzelat aby tu pracu dostali domaci a ukazat ze ste lepsi ako zvysok Slovenska? Ked je niekto hlupy na danu pracovnu poziciu a musia zamestnant cezpolneho nie je to vizitka Blavakov? :D

Replies

vev

#11 Re: Re:

2015-07-16 09:51:52

#10: x - Re:  

 Práveže to zväčša vôbec nie je o tom. Ľudia mimo Bratislavi, sú ochotní robiť aj za almužnu často krát. Tkaže ich zamestnajú radšej, aj pri slabšom výkone. Stretla som sa stým už mnohokrát, bohužiaľ.

A aj na základe toho, to s platmi u nás tak vyzerá a šikovní ľudia radšej odchádzajú do zahraničia.

 

pibza

#17 Re: Re:

2015-09-17 07:26:31

#10: x - Re:  

 Môj brat kvôli tomu, že v BA nemohol zohnať prácu, lebo všetci jeho spolužiaci z horných dolných mu ju v jeho rodnom meste obsadili musel vycestovať a pracuje a trhajú sa o neho v Nemecku. Čiže hlúpy nie je a zarába oveľa krajšie pointa však je v tom, že plače za rodinou a za svojím mestom, ktoré miluje no nemôže tu byť. O tom to je. Cezpoľni sa sem trepú ale na mesto neprispejú. Keby v ich meste žili bratislavskí paraziti tak isto by im to vadilo. A ok keď tu chcete byť tak dobre, veď je to hlavné mesto a teda aj vaše mesto ale prosim pekne dajte si tu trvalý pobyt a tie peniaze, čo TU zarobíte aj TU minte nech si TOTO miesto, čo vám dáva peniaze môže spätne z daní aj postaviť park a natrieť obrubník, aby sa TU aj VÁM lepšie bývalo a pracovalo.

Bratislavcan nie pristahovalec

#23 Re: Re:

2015-10-03 13:39:47

#10: x - Re:  

 Vazeny pisatel, Blava je rieka pri Trnave a nie nazov hlavneho mesta. Co sa tyka hlupych na danu poziciu, je to zial o tom, ze ti cezpolni, (vychodniari) podliezaju ceny a vobec to nie je o mudrosti, alebo o vzdelani. pokial ste taki mudri, tak preco nikto neriesi "mudre" podnikanie tam u Vas, vsak vymislite a zamestnajte si tam, namiesto Vasho stahovania sa do Bratislavy a jej devastovania a vyzierania. Ked tu chce niekto pracovat, tak nech tu aj odvadza dane, plati poplatky a hlavne nech sa ku tomuto mestu sprava slusne a s uctou.