Otcovia a mamičky Slovenska, vzbúrme sa a zdvihnime hlavy!

Quoted post

Vazne?

#72

2015-06-18 14:39

No ukamenujte ma, ale je to blbost najvyssieho zrna. Vo vacsine krajin maju mamicky matersku okolo 6 mesiacov a potom sa vracaju do prace. Ak sa Vam zda malo, co od statu dostavate, tak dieta dajte do jasli a Vy chodte do roboty!!! Sama som isla po roku, lebo veru nemal kto za nas ucty platit. A co tu citam, ze matky, co nepracovali pred materskou by mali mat rovnaku matersku ako pracujuce matky...to si robite srandu? Ak sa neviete o dieta postarat, tak si nerobte deti. Stat by mal matkam dat primerane percento zo mzdy pocas minimalne 1 roka - podme strajkovat za to.

Replies


Hosť

#75 Re:

2015-06-18 14:47:53

#72: Vazne? -  

Správny postoj aj názor, ja do vás kameňom nehodím. Je pravda, že materské príspevky sú veľmi nízke, ale osočovať preto iné znevýhodnené soc. skupiny, ako to urobila pani autorka napr.u starých dôchodcov, ma odradilo čokoľvek podporiť.

Mamičky vedia len závidieť koho bábo skôr sedí, kaká na šerblíku, kedy začalo robiť pápá, a miesto konštruktívneho riešenia idú podpisovať petíciu, ktorá podporuje závisť aj voči starým zrobeným ľuďom. / komentár č.55/