Odmietame kvóty pre migrantov

Quoted post

Mirexx

#6

2015-05-27 21:02

Návrhy EU byrokratov podporované OSN su neuveritelne a protieuropske. EU nasadia armády a námornictvo nie preto, aby zabránili ilegálnym imigrantom v ceste do Europy, ale preto, aby ich do Europy bezpečne dopravili...?!?!. Vraj z "humanitárnych důvodov"...V praxi to bude znamenat, že si mladý černoch z Nigérie nasadne na čln a priplava k prvej hliadkujucej lodi a ta ho bezpečne odvezie do talianska, Španielska, Francuzska a dalej pomocou kvot do ostatnych krajin.... a tam ho vypustí, aby začal plundrovat sociálny systém a zapojil sa do kriminálnych aktivit.... To sa neda nazvat inak ako šialenost...! To bude prirodzene znamenat masivny nárast počtov "imigrantov". Pretože pokial to predtym bola drahá a nebezpečná cesta, tak teraz to bude lacne a pohodlné cestovánie na palube vojnovych lodí.. kto by to to nebral. Je vylucene, aby si tento dosledok nadnárodni byrokrati v Bruseli neuvedomovali! Preto se musíme domnievat, že to robia zámerne a ich cielom je naopak rychle zvýšit počty nebielych pristahovalcov v Europe. Dovodom bude narastajuci odpor proti EU ako takej. EU byrokrati teda hraju vabank, chcu do Europy natahat maximálne počty imigrantov skor, než sa vo viacerych krajinach zmení politické klima. Ich cielom je uplne zničit a rozvrátit bielu krestansku západnu kulturu. Masy mladých černochov a Arabov budu ich armádou proti vlastnym národom...!

Replies

milan

#33 Re:

2015-05-29 07:55:22

#6: Mirexx -  

Az na to ze EU nic take ako ty tvrdis nenavrhuje. Tak poprosim ta aby si si prestal vymyslat, potom sa cudujete preco vas nikto neberie vazne.

miro

#41 Re:

2015-05-29 09:49:45

#6: Mirexx -  

 Bohužial je to tak,každý sa odvoláva na kresťanké korene Európy,ale toto čo robia nemá s kresťanstvom nič spoločné.


Hosť

#906 Re: Trafil si klinec po hlavičke.

2015-06-16 10:56:49

#6: Mirexx -  

 Poslanci EU vidia, že ľudia v národných štátoch protestujú proti ich rozhodnutiam a demonštráciami odmietajú ich rozhodovanie, ľudia sa dožadujú skutočne demokratických rozhodnutí aj vo veci vojenských opatrení, napríklad v problematike prezentovanej na Ukrajine, a odmietajú taktiež rozdielny mzdový európsky systém požadujúc zjednotenie miezd v rámci celej EU... . A tu je kameň úrazu, lebo väčšie štáty by už nemohli žiť na úkor menších štátov vykorisťovaním obyvateľstva ako lacnej pracovnej sily ... . A riešením je jediné, dopraviť do Európy nových bezdomovcov a využívať ich ako lacnú pracovnú silu priamo v Európe. To znamená, že firmy by nemuseli stavať fabriky v zahraničí Blízkeho či Ďalekého východu, avšak pracovnú silu by iba pozbierali priamo na ulici v internačných táboroch. No a domáce obyvateľstvo by kapalo od hladu... . 


Hosť

#1221 Re:

2015-06-17 21:46:00

#6: Mirexx -  

 Podľa mňa je to politika oligarchie, aby zarobila vyžšie zisky.  Prácu, ktorú Ty robíš za 2 €, černoško urobí za pár centov.