Zrušenie testov na Maturity 2015 zo SJL

Quoted post

Amani

#89

2015-03-17 21:19

Rieši sa každý rok aká bola strašne ťažká matura. Maturovala som síce minuý rok, a tiež sme tam mali bullshity otázky ale každý tú maturu spravil. Aspoň z našej triedy. Nikdy som nebola nejaká bifla, jediné, čo som sa zo SJ učila bola gramatika, ktorú som vedela perfektne. Čo sa týka literatúry, za celý čas som prečítala tak Peter a Lucia a Tri gaštanové kone. Zaujímavé je, že som rozumela všetkým úryvkom, článkom a uážkam a dokonca aj zadaniam. Triedna, ktorá nás mala učiť SJ nám v predposledný vyučovací deň začala vysvetlovať gramatiku na matury s tým, že to zakončila vetou: "a či to je už dobre, to ja už neviem..."

Nadávajte si na koho chcete, v konečnom dôsledku ste to vy sami, kto maturuje, ale je len na vás, koľko tomu venujete pozornosti, prípadne či vás dokáže ovládnuť stes a podobne. Prestante zúfať a plakať nad vlastnou neschopnosťou a začnite sa učiť na ústne.

Držím vám všetkým palce a prajem veľa šťstia :)

Nakoniec, matura je aj tak ako plot - buď to preleziete alebo vás prehodia :)

Replies


Hosť

#94 Re:

2015-03-17 21:23:13

#89: Amani -  

 Hej, ale bez pripravy a pomoci som spravil minulorocny test na 60+% a tu budem rad ked prejdem...talze neviem ci ten minulorocny bol az tak tazky