Petícia proti presunu AS a proti zmeny dátumu!

Quoted post

Willi

#6 Re: Re:

2014-12-02 21:14

#3: Eliána Lizzy Puhová - Re:  

 vzdy lepsie ked dojde o par ludi menej  ako keby maly prist navstevnici k urazu vid havarijny stav istropolisu  zaroven si dovolim vypichnut NEFUNCKNU niek klimu VZDUCHOTECHNIKU v istropolise  par rokov dozadu  vybuchnute neonky pocas akcie, dalej by sa dalo pokracovat  ako uz Win spominal odpadavajucim mramorom a taktiez aj dezolatnim stavom stoliciek sedadiel a dalej stale zvysujucim sa najomným inak povedane VSETCI CO TO TU PODPISALY BY MALY PLATIT VSTUPNE O 5€ Viac aby vedely aky ma dopat to ze "zinkasuje" organizator peniaze  z ktorych sa stale vsektko dokupuje  ( stoly stolicky herne automaty  techhnika atd.)

Replies

Eliána Puhová

#7 Re: Re: Re:

2014-12-03 06:06:51

#6: Willi - Re: Re:  

 Dopredu sa ospravelnujem že som na koment neodpísala skorej, ako jeden z autorov petície ..

Najprv sa vyjarím že by sme si mali ešte priplatiť 5€, smiem sa spýtať prečo priplatit? myslim že aj tých 14,99 je vela na to aky chabý program tam je.. to za prvé to že dokupujú? My za to nemôžeme, okay beriem že to robia kvoli navševníkom ale prosli sme sa o to? NIE neprosili :D Osobne si myslím že taketo staré konzoly atd... by im niektorý aj darovali, apropo sama som im chcela darovat staru konzolu zo 40hrami chcela darovať a viete čo mi napísali že nemaju záujem, pričom na sstrankach technici prosili tých čo podobné veci maju a nepootrebuju ich či by icch nedarovili pripadne nepredali za symbolicku ciastku, ja som ju chcela darovat zo starymi hrami tými fakt starymi nintendo hrami a odjebali ma :D takže neviem na čo sa hrajú :D

ˇDalej, osobne mne žiadnu ujmu neurobili ale poznam 3cosplayerky ktorým hej, jelikož povodny datum bol neskor tak som si vyprosila kamosku ktoru poznam dlhe roky ktora teraz byva v prdeli (portugalsko) či by nedosla po XZ rokoch suhlasila chcela prist na ASko a hla kvoli orgom nemoze a co je viac jej podovna cena listka co kupila hruba za skoro 200€ asi? tak jej kvoli stornu vratili ani ne 100€ a o ona teraz akoze? vratia jej stad nasi orgovia tu 100€stratu? nie nevratia :D ako ani jej dvom kamosom ktory mali prist s nou :D takže dalsie minus..

dalej mnoho ludi sa stazovalo ze istropolis nema klimu a co? si myslite ze mini DK ruzinov z nacpatymi +4000 ludi bude prevetranejsi? HOVBY :D doslova :D tam pochcipame tym teplom este viacej :D

Ale akože etika našej krajiny je normálna ked slovak robi nieco pre inych ano spravi sa toto ale podla mna aspon takto daju ludia ze nesuhlasia z takýmto systemom :D dokonca aj vyjadrenie dali až ked sa cely facebook rozmohol hejtmi na AS :D co bolo trapne! podla mna! ako vazne podla spravnosti najprv vyjadrenie o zmene datumu a prieestory a nasledne to zmenim a ne ze JEB zmenim to zrazu sa rozmozne hned KEDZE maju roba niektory na FB ten vidi ze sa nieco deje :D a hned po tusim 7hodinach odd zmeny EVENTU hopla vyjadreniee :D OKAY great politika!