Otvorená výzva predsedovi NRSR

Quoted post


Hosť

#1

2014-11-25 00:25

Zachovat historicky nalez muzealnym sposobom pre pre zaujem kazdeho obcana zemegule a hlavne tych ktori sa zaoberaju dejinami. Absolutne zrusit vystavbu garazi v hradnom areali.

Replies


Hosť

#3 Re:

2014-11-25 09:44:44

#1: -  

absolutny suhlas, zrusit vystavbu garazi. Je to neakceptovatelne. Nejde mi akosi do hlavy, ako to narodnej rade a vsetkym, ktori suhlasia s garazami v hradnom areali, neprekaza, nezaujimaju sa o historicky vzacny prinos dalsim generaciam po nich. je to skoda a verim, ze ziadne garaze tam nebudu!

Mx

#145 Re:

2014-12-04 07:56:14

#1: - Samozrejme, že podpísal som a oceňujem každú podobnú iniciatívu. žial v tomto prípade už je ozaj neskoro. Je tam už diera ako do stredu zeme. Keď sa spustili kopania, už hneď po prvých dňoch narazili na desiatky archeologicky zaujímavých objektov. Kopanie ustalo. Vyzeralo to, že možno to ozaj zakonzervujú. Každý kto išiel okolo v električke (z vyvýšenej platformy) mal možnosť všetko vidieť.. Ako prvé, vtedy nabuchali okolo oplotenie..bohužial, zaujmy developerov sú v týchto miestach privysoké a pre "pár šutrov" by práce predsa nezastavili. Čo by ma však zujímalo ako konal v tom bode náš primátor? Je možné niekde nájsť jeho postoje? Po pár dňoch bagre začali hrýzť odznovu a od vtedy prešlo pár mesiacov.. Trošku sa obávam v tomto nášho nového primátora. Ak sa pre niečo obdobné rozhodne, dokaže este po sebe z právneho hľadiska pekne pozamykať cestu. Uvidíme. Stand By!