Petícia na podporu bezplatneho cestovania vo vlakoch v SR

Quoted post

****

#148 Zlé rozhodnutie.....

2014-11-15 21:24

....

premysli si to ešte raz.

Ty dane na dôchodcov neplatíš , opýtaj sa svojich rodičov.

My dôchodcovia sme si svoje dane zaplatili už v priebehu života. A zaplatili sme aj Tvoje štúdium , aj zdravotné poistenie, atd,atd.  To  všetko bolo za socíku.

Tvoje slová: "nie som ochotny donekonecna cakat a dufat, ze budem niekedy dostojne zit"  sú iba  vzdorom pod vplyvom propagandy.

Ako by sa Ti páčilo, keby sme my dôchodcovia teraz od teba pýtali späť náklady na bezplatné štúdiou ?

 

 

 

 

 

 

 

Replies

Mária

#163 Re: Zlé rozhodnutie.....

2014-11-18 08:10:45

#148: **** - Zlé rozhodnutie..... 

 Samozrejme, že dochodcovia si svoje odrobili v minulosti. Ale mali  by sa zamysliet nad tým, že v súčasnosti na ich dochodky pracujú mladí ludia na ktorých s najvačšou pravdepobonostou nebude mat kto robit. Namiesto toho aby sa riešila táto vec,tak sa  dávajú nezmyselné zlavy študentom a dochodcom.Pritom študenti majú zlavu a dochodcovia ju mali tiež a ešte vyraznejšiu. Chodím na vysokú školu, jedného rodiča mám nezamestnaného no napriek tomu nemám pocit, že budeme vďaka vlakom zadarmo zrazu bohatí. Je to len populistický krok, ktorý naozaj sa hodí skor do minulého režimu. A nič na svete nie je zadarmo, vlaky budú možno dva roky,ale každý súdny človek si musí uvedomit, že pri súčasnom stave verejných financií je to nereálne praktikovař dlhšie ako do volieb.ak vobec...