Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK

Quoted post

Jeble ovce popradske

#278 Nie ste normalny

2014-09-08 19:20

Fakt ste sproste ovce. Pred pol rokom ste knucali ze v poprade idu zrusit zakladnu a pisali ste peticiu aby sa nezrusila pretoze bola pre armadu oznacena ako nepotrebna. pan prezident priamo tu zakladnu zachranil a vy teraz na neho plujete sa mozte hambit!!! Ludia bez roboty a zakladna predana pente to chcete?  V poprade mate municak s municou ktora ma v priemere viac ako 20 r to vam ako nevadi? Ale ked tam nataci daju par patronov a par ponoziek sa idete posrat!!!  Co mal prezident ponuknut nato? 2 migy a 50 r pv3s vsak tu nic nemame. Ok vystupme z nato ale kolko potom budeteme platit za obranu ani netusite..... Nekomentujte to comu vobec nerozumiete. A bude radi ze mame konecne prezidenta a nie sasa. howk a preberte sa hlupaci 

Replies


Hosť

#292 Re: Nie ste normalny

2014-09-08 20:00:55

#278: Jeble ovce popradske - Nie ste normalny 

 Ty si nejaky mudrosko.kokotko

 


Hosť

#300 Re: Nie ste normalny

2014-09-08 20:26:13

#278: Jeble ovce popradske - Nie ste normalny 

 no v Poprade nie je žiadna základňa už dobrých pár rokov

Julo Uhlár
Hosť

#301 Re: Nie ste normalny/1

2014-09-08 20:26:22

#278: Jeble ovce popradske - Nie ste normalny /2

 prezident republiky má snáď na medzinárodných fórach tlmočiť záujem národa, ktorý zastupuje .   Neviem o tom, že by sa niekto z jeho kancelárie alebo z úradu vlády , či z vedenia NR SR bol zisťoval názor väčšiny občanov - nie prítomných v nejakej prieskumnej vzorke vybraných papagájov, ale v povinnom - čo sa týka účasti - referende.    V opačnom prípade - teda v tomto kroku prezidenta nie je štipka úcty k ľuďom čo žijú v tejto krajine a ktorí s jeho fantáziou nesúhlasia .    Len by som chcel vedieť od Teba - neznámy vedúci normálny baran - ako nás NATO  dokáže ochrániť ? Jeho dve krajiny, ktoré dávno - pred II. svetovou vojnou mali medziárodnú zmluvu o spojenectve s ČSR sa posrali pred Hitlerom a za svoj dočasný pokoj nás ako štát predali ako vrece krumplí.    Akurát je škoda, že tým za lamanšom nenarobil ten fuzkatý ....... podstatne viac škody.     No a muničný skald, ktorý patrí Armáde SR , či ako sa správne ten spolok ....... volá treba samozrejme zrušiť tiež a postaviťž tam niečo podstatne zmysluplnejšie.   A nový starý ujo Kiska nemal NATO  bez mandátu občanov ku konkrétnej otázke ponúkať NIČ.    Ak by sa bol spýtal a nadpolovičná väčšina občanov - voličov SR by sa vyjadrila kladne ku stavbe skladu - tak to mal sľúbiť potom.    A kto by s tým súhlasil - prispel by hotovosťou 5000 Eur z vlastného vrecka .      No a záverom - nech sa každdý pod príspevok podpíše vlastným menom .

mamar

#304 Re: Nie ste normalny

2014-09-08 20:30:08

#278: Jeble ovce popradske - Nie ste normalny 

Koho to tu označuješ za ovce a hlupákov?
S čím porovnávaš zámer vybudovať novú oficiálnu základňu NATO ?
Čo bolo pred rokom či kedy, na to serie pes. Vyjadrujme sa k tomu, čo sa deje teraz.

condor

#462 Re: Nie ste normalny

2014-09-09 21:08:39

#278: Jeble ovce popradske - Nie ste normalny 

 Máž nejaké presné info aká stará municia či koľko máme lietadiel , ale o vojne nevieš nič !!! A o možnom riziku ani nesnívaš . Ja žijem v Poprade a verím že som zažil či vydel viac ako ty niekde vkúte si prečítal ,aj to knihy či slová niesu nič oproti skutočnosti čo nás môže čakať ak nechame operovať tu na našom územi Slovenska cudziu armádu . Hystoria nepustí !