Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post

Nemo

#826 Re: Re: UA

2014-08-19 18:00

#821: puma - Re: UA 

 Držím im palce ale podľa tvrdenia Carly del Ponteovej, bývalej sudkyne v Haagu tam ničili doručené dôkazy o odoberaní orgánov  zajatým srbom v Kosove.Aj smrť Miloševiča vo väzení počas procesu nie je celkom jasná.A nezabúdajme že aj iné významné inštitúcie napr. OSN už dávno neplnia svoj účel ale sú len predlženou rukou banksterskej USA.Napriek tomu treba skúsiť, aspoň sa zapotia kým to zametú pod koberec a bude trochu jasnejšie čo sú zač.

Replies

puma
Hosť

#830 Re: Re: Re: UA

2014-08-20 19:50:22

826: Nemo - Re: Re: UA 

 alebo sa ničia dôkazy, alebo sa jednoducho nekoná, potom mi schodí na myseľ, že odkiaľ sú naše súdy také "pohotové" k procesným chybám, či predlžovaniu procesného konania a následnému premlčaniu a prepusteniu páchateľov??? Asi toľko k aproximácii nášho právneho systému k tomu demokratikému zo západu...

A ako veľmi sa nekoná, mámuž aj odozvu od Amnesty international v inom prípade (teda sa mi dnes ozvali - tá nemecká sekcia): "einen aktuellen Bericht zu einem ähnlichen Thema finden Sie hier: 8/afghanistan-us-militaerjustiz-muss-tod-von-tausenden-zivilpersonen-aufklaeren?destination=startseite  - Afghanistan: US-Militärjustiz muss Tod von Tausenden Zivilpersonen aufklären"; v skratke - Nato- und US-Soldaten haben in Afghanistan seit 2001 Tausende Zivilisten getötet und in kaum einem Fall wurden Verfahren gegen die Verantwortlichen eröffnet. Nato-a US- vojaci pozabíjali v Afganistane od r. 2001 tisícky civilistov a ani v jednom prípade nebolo spustené vyšetrovanie proti zodpovedným.
Amnesty dokumentiert in dem Bericht "Left in the Dark" auch Folter durch US-Soldaten. AI zdokumentovala vo svojej správe "Left in the Dark" aj mučenie americkými vojakmi.
V poslednom odstavci sú požiadavky AI na amer  vojenské súdnictvo, aby sa zreformovalo, pre efektívnejšiu prácu, žiadosť smerom k Nemecko, ktoré je nabádané ku konaniu v prospech v&šetreovania pre civilisov, žiadajú napr. nemeckú ministerkuobrany Ursula von der Leyen , aby sa zasadila na vrcholovej Nato konferencii 4. a 5. 9. 2014 o vytvorenie efektívnych a právne záväzných opatrení na ochranu civilného obyvateľstva pri Nato-operáciách - len tak voľne  v skratke - a kto radšej anglinu, tak celá správa je na vyššie uvedenej web adrese. Ako vidno, na odstránenie samotných Nato-operácií asi nie je nikde vôľa. No, takže tak...