Petícia za návrat Kristíny Kormúthovej na obrazovky

Quoted post

Villon

#18

2014-05-20 18:04

Je veľmi poučné, čítať vaše názori, ktoré prezentujú ten istý problém v Slovenskej spoločnosti, ako ho profilovala moderátorka na svojom blogu. Veď tento problém sa dal opísať, slušne bez invektív a dehonestovania etnika, jedinec predsa nie je celé etnikum. Ja si myslím, že takéto komentáre jej znížili level, ako verejnoznámemu človeku. Takýto človek vo verejnoprávnom médiu nemá čo hľadať.......

Replies

podpísalsom

#31 Re:

2014-05-20 19:45:39

#18: Villon -

Ona napísala, že ju okrádal JEDEN Cigáň (to nie je rasizmus ale názov etnika tak isto ako Slovania, Germáni) a pýtala sa, prečo toto (zlodejov) nemožno strielať tak ako v USA, kde je to legálne ale tu by dostala za to 20 rokov. V USA je legálne zastreliť osobu, ktorá nepovolane vstúpi na cudzieho súkromný pozemok! Kto kradne, musí počítať s tým, že uvidí brokovnicu a záblesk svetla! Tam pod pultom pokladníci majú bežne brokovnicu a náboje!

Ten jej status bol určený len jej priateľom, NEBOL VEREJNÝ! Bez jej súhlasu ho zverejnila Kernová z omediach.com a začala proti nej štvavú kampaň pod zámienkou nejakého rasizmu ktorý v tom statuse nie je!

Ani raz neodsúdila zlodeja, páchanie trestného činu krádeže! Ani raz!

Ale odsúdila v mnohých článkoch obeť zločinu!

Na základe tejto falošnej štvavej kampane voči postihnutej, keď média ani raz neodsúdili KRÁDEŽE, ZLODEJOV!, obeť zločinu, ktorej v noci rozoberali strechu bola vyhodená z RTVS (vedie ju MIKA, nominant SMER Sociálna Demokracia) a RTVS ako verejnoprávna inštitúcia neodsúdila páchnie krádeží na luďoch žijúch na dedinách v domoch, blízko nájazdníkov na ktorých je dennodenne páchaný teror! Zatiaľ som čítal len samé stvavé články voči Kormúthovej a ani jeden odsudzujúci páchanie trestných činov krádeže, nepovolaného vstupu na súkromný pozemok a iných.

ZMINULOSTI

#46 Re:

2014-05-20 21:12:26

#18: Villon -

keď idem písať o znižovaní "levelu" niekoho iného, tak si najprv prekontrolujem, či náhodou môj "level" nie je moc nízky pre nesprávnu gramatiku. Ona možno nesprávnymi slovami povedala pravdu, Vy peknými peknú hlúposť. A preto by ona mala byť v televízii a vy by ste s mali učiť pravopis. A všetkým by to pomohlo


Hosť

#108 Re: od takeho analfabeta sa to ešte dá prečítať-koľko tried si vychodil?

2014-05-21 11:43:41

Johan

#212 Re:

2014-06-06 13:38:05

#18: Villon -

Nič proti názoru, ano je na tom niečo pravdy. Ale keď väčšina žije z daní a parazituje, kradne, smrdí a dovoľuje si to, čo sa bielemu nikdy neprepečie? Je to normálne? Ty by si ako reagoval " a buď úprimný" tešil by si sa že ti smrdlavý cigáň kradne v noci odkvapy ? V Amerike by dostal guľu do hlavy a bol by klud, nedovolili by si tam nič také.. tam čierny robia ako fredky... a nedovolujú si takéto veci. Alebo sa mýlim? Ukradli by ti odkvapy, potom by si im poďakoval a išiel spokojne spať? Bol by si v pohode, čakal by si kým polícia zastaví vyšetrovanie a život by išiel ďalej? Mýlim sa? Oprav ma.