Zákaz komunistickej strany a jej symbolov.

Quoted post

bezdomovec

#7

2014-01-28 16:52

Modlím sa za nich, aby sa dostali k moci a vrátili ľudu rozkradnutý majetok a zlodejov potrestali a pozatvárali. Na experimente po roku 1989 je vidieť ako hŕstka bohatne a získava súkromný majetok na úkor poctivých pracujúcich. Naháňali nás do práce, ktorú teraz nemáme, žiaľ ani naša mládež. Nadávame na vládu a Fica, ale výrobné prostriedky vlastnia na 95%

súkromníci!

Nech tých čestných boh ochraňuje aj so symbolmi a svine čo poprevracali kabáty a podieľajú sa na tomto zlodejstve nech sa trasú o majetky a pred spravodlivým hnevom ľudu.

Replies


Hosť

#8 Re: bezdomovec

2014-01-28 18:46:59

#7: bezdomovec -

Mas to clovece dobre poprevracane v hlave. Ved ti co nam dnes od roku 1989 vladnu su stale ti isti komunisti co tu boli aj predtym. Nuz ale nedivim sa ti ze to nerozoznavas ked si bezdomovec. Chod zit do nejakej normalnej krajiny a zistis ze to co sa tu u nas deje nema nic spolocne s parlamentnou demokraciou. To je bohapusta postkomunisticka rozkradacka riadena byvalymi StBakmi a ich detickami. Kazda jedna celebrita, kazdy jeden rychlokvaseny zbohatlik je byvaly vysokopostaveny komunista alebo ich potomok. Pan Boh s tebou clovece. Prajem pekny den.