Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno

Quoted post

Inanisss

#1108 Re:

2013-11-14 14:50

#7: Peter -

Peter, ja s tebou súhlasím...

A taktiež odkazujem všetkým ľuďom, kto tu majú silné slova a myslia si, že to je nespravodlivé: Sa najprv zamyslite a až potom niečo píšte!

Chlapec ide na zábavu, v pohode. Chce sa zabaviť, tak si zrejme vypije, to v pohode. Niečo oslavuje, tak sa opije, však v poriadku, na tom nie je nič zlé. Ale už tá bitka v pohode moc nie je, avšak keď je niekto drzí a štve ma, tak musí dostať cez hubu, to sa stáva. Aj keď sú lepšie spôsoby ako sa tomu vyhnúť. Ale čo už. Takže nič na tom až takého hrozného nie je, až kým nepríde polícia a chce všetko dať do poriadku a skľudniť dav ľudí. Je to ich práca nie? Vy všetco čo tu píšete také kraviny a nadávate na štát, vy nepracujete? Nerobíte prácu, ktorá vás živí alebo kvôli peniazom aby ste si niečo kúpili? Nespravíte vo svojom zamestaní len preto že to nyvzerá ružovo a je vám jedno, že sa firme niečo stane, alebo nedostane výplatu? To asi ťažko...

Je to jeho chyba, že to prehnal s alkohol. Je to jeho chyba, že sa nevie udržať a ide bezhlavo do bitky. Je to jeho chyba, že neprestane robiť blbosti aj keď je k tomu niekoľko krát vyzývaný. Je to jeho chyba, že si neviem najprv premyslieť čo sa môže stať a "dva krát stríhá a ani raz nemeria". Je to jeho chyba, že svojím správaním vyzýval policajtov, aby ho prišli spacifikovať. Je to jeho chyba, že to skončilo tak ako to skončilo.

Áno, je to možno nespravodlivé, že za takúto vec dostane omnoho väčší trest, ako niekto za vraždu. Ale za se na druhú stranu, keď je niekto zabitý, tak sa už nemusí trápiť. Keď má niekto trvalé následky, myslím že to je o niečo horšie, ešte keď to je nejaký kĺb, ako napr. v tomto prípade koleno... Každý, kto mal problém s kolenom, mi potvrdí, že to nie je nič príjemné.

Takže teraz prosím všetkých ľudí na SR (kľudne aj mimo SR), ktorí takéto veci chcú komentovať alebo sa inak vyjadrovať k tomu, aby najprv popremýšľali o danej situácii a nie hneď povrchovo napísali nejaké do očí a rozumu hrozne bijúce vety, riadené ich emóciami...

Lenže to chcem veľa, pretože na SR je mnoho stotisíc ľudí, ktorí bohužiaľ premýšľať nevedia a riadna sa emóciami a citmi, namiesto rozumu a logiky.

Replies

pista

#1112

2013-11-14 15:03:47

#1108: Inanisss - Re:

citujem: Ale za se na druhú stranu, keď je niekto zabitý, tak sa už nemusí trápiť. Toto je bijúce do očí a na rozum Onanisss. Klobúk dole a prečítaj si to ešte raz a potom ešte raz a možno zistíš čo za žvásty tu vypisuješ.

 

Peto

#1152 Re: Re:

2013-11-14 17:08:36

#1108: Inanisss - Re:

Zatiaľ hádam najrozumnejší komentár čo som tu čítal. Som rád že sa tu nájdu aj rozumný ľudia ktorí sa nenechávajú strhnúť takzvanou davovou psychózou a dokážu premýšľať pred tým než niečo napíšu.