Peticia_za_nerozsirenie_CUNOVA

Quoted post

Ala

#20 Re: ako sa komar slonom stal

2013-06-01 21:03

#17: EU pozorovateľ - ako sa komar slonom stal

Na tvojom komente ma zarazilo iba jedno : " Ja na mieste Fica ". Vidno, že si preč a nepoznáš terajšiu mienku Slovákov. Toto by v dnešnej dobe nepovedal a nenapísal ani jeden z nás !!! To je ako červené súkno.

Replies

EU pozorovateľ

#22 Re: Re: ako sa komar slonom stal

2013-06-01 22:52:47

#20: Ala - Re: ako sa komar slonom stal

Ala,

sledujem dobre, čo sa na Slovensku deje. Možno som Fica nemal vôbec spomínať, lebo veď materské školy sú vecou obcí a nie štátu. Štát sa rád starostí zbaví, ale dane sa mu zídu v každom prípade. Všimnite si, o čo sa SMER snaží: http://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2013/cislo-21/zatatych-vyvlastnit.html

Aby to nakoniec nedopadlo tak, že namiesto toho, aby sa s investormi, ktorí sa chcú dohodnúť, viedol dialóg, týto jednoducho využijú s pomocou lobingu všetky právne nástroje, aby verejnosť a vlastníkov vyšachovali z hry. Tie kroky, ktoré súčasná vláda robí ovplyvnia aj menšie projekty, než na ktoré sa zákony šijú... Nechcem byť zlomyselným, ale treba sa zamyslieť nad tým, prečo sa toto všetko deje. Ani vládne špičky, alebo ak chcete, tak finančné skupiny v pozadí, nechcú strácať čas a peniaze nekonečným bojom. V zákulisí si vytvoria presne to prostredie, ktoré im umožní hladko realizovať svoje zámery.

To čo tu z Madridu vnímam oveľa zreteľnejšie je, že u nás na Slovensku všetci akoby proti niečomu bojovali, čo ani v skutočnosti nie je problém. A v boji padne aj to, čo mohlo byť dobré. Ľudia si neuvedomujú, že strácajú drahocenný čas, ktorý sa da využiť tvorením a spoluprácou.