Peticia proti Chemtrails na uzemi SR

právnik

/ #9

2017-10-30 09:21

mikimaus 2017-10-30 03:30 - ehm, každý? Ja napríklad nevlastním žiadne lietadlo a ani v okolí nepoznám nikoho, kto sa do práce vezie súkromným tryskáčom. V okolí máme jedno športové letisko, z neho z času na čas vyletí niektoré z tzv. ultraľahkých (športových) lietadiel, prípadne rogalo. Ani jedno z týchto druhov lietadiel nevytvára kondenzačné stopy, pretože športové lietadlá lietajú príliš nízko.

Ty si ale pravdepodobne myslel premávku dopravných lietadiel vo vzduchu. Áno, nikto nie je povinný používať lietadlá, ale prečo by sme ich nemali používať? Je to vari nejaký nebezpečný dopravný prostriedok? Vieš o tom, že navzdory mýtom je lietadlo najbezpečnejší dopravný prostriedok? Štatisticky je väčšia šanca, že tvoje auto či autobus havaruje, ako to, že sa také čosi stane lietadlu. Nehovoriac o komforte pri lietaní a treba povedať pravdu, aj vyššej rýchlosti prepravy. Niektorí v súvislosti s bezpečnosťou argumentujú rizikom únosu lietadla teroristami, ale kedy si ty naposledy počul o podobnom únose? To bolo v móde v časoch Usámu bin Ládina, teraz už teroristom stačí cez internet sfanatizovať nejakého blázna, aby sa odpálil.

A čo sa týka údajného práškovania obyvateľstva prostredníctvom lietadiel, k tomu si prečítaj môj príspevok, ktorý je nad tým tvojím. Je to bláznovstvo a výmysel ľudí, ktorí mávali na ZŠ z fyziky trojky.

Viac už naozaj nie je čo dodať.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...