Výzva za transparentú a férovú komunikáciu samosprávy v Trenčíne


Hosť

/ #19

2016-05-04 11:21

Vymyslite konečne pre trenčanov čo by ich aj potešilo, a nie čo ich akurát rozladí a stavia do úzkych, že o čo sa zas musia uskromniť ... čo si asi tak nekúpiť, aby som mohla vyplatiť parkovaciu kartu a na ďalšie parkovacie poplatky, ktoré nekončia iba zaplatením jednej karty ...
Trenčín má mať úplne iné priority ako sa zamýšľať nad tým, či zaparkujem svoje druhé auto tesne pred svôj barák, alebo o 500 m ďalej ... každý si poradí ako vie, a platiť za to naozaj nemusí.
Prečo by som si mala zaplatiť za miesto, kde pred tým rástol krásny strom a žilo na ňom potrebné živočístvo, a za miesto, kde má stáť odparkované auto nie moje, ale ktoré bude rýchlejšie doma, a ešte budem každý deň myslieť na to, panebože kde ja večer unavená z práce zaparkujem ??? Teraz veru takéto starosti nemám. Vďačím za miesto, ktoré si nájdem a vidím strom, ktorý moju dušu každý deň pohľadí a obohatí ...
Človek v dnešnej dobe iba robí od rána do večera ako kôň a žije život ako vo feudalizme ...
Páni poslanci a úradníci, čo tak chodiť do práce na bicykli, a ešte lepšie peši ... a hneď je v centre k dispozícii viac parkovacích miest. A videli by ste aj ten bordel v Trenčíne (všade odpadky, špina, nezmyselné reklamy ...) toto vás netrápi ???
Radšej rozmýšľajte nad inými zákonmi ako chrániť životné prostredie, nakúpte kontajnery, náradia, a dajte ľuďom prácu na zveľaďovaní životného prostredia, a začnite konečne pokutovať nevychovancov, čo si nevedia vážiť, že žijú na zemi, bez ktorej by ani nedýchali !