Petícia za omilostenie Ing. Milana Benča


Hosť

/ #191 Re: Re: Turčanová & Benč, KDHáci & SDĽaci

2016-03-30 12:24

#61: - Re: Turčanová & Benč, KDHáci & SDĽaci 

 Veru, nie je pravda vsetko co sa sem napise, nech to znie bombasticky a s "akoze" presnymi datami.

To ze uzivatel Host napise, ze MsZ PO schvalilo zmluvy az v roku 2008 (teda za noveho primatora), znie akoby sa predtym robilo nieco pomimo a dava odrazovy mostik na dohady! napisane v jeho prispevku dalej. Za uvedene nepravdive vyjadrenia (kamosi odskodnili, podpisoval za kamaratov, spolu podvod upiekli apod) by podla kodexu diskutujuceho mali byt jeho prispevky zmazane!

Mestske zastupitelstvo Presova (MsZ PO) schvalilo projekt na Priemyselny park v Zaborskom. Mesto chcelo ziadat o nenavratnu pozicku od statu a EU. V roku 2006 boli podpisane zmluvy o buducej zmluve a nasledne po schvaleni projektu boli podpisane zmluvy o prenajme a sprave parku, ktore su evidovane na katastri! To, ze sa nasledne museli pozemky odkupit za mestske peniaze sposobila uz spominana zaloba na p. Benca (od hl. kontrolora Tkacika), teda logicky muselo MsZ PO schvalit novu zmluvu o odkupeni. Ale uz to neznie tak bombasticky, ze?

Sudny clovek si uvedomi na zaklade mnohych indicii (peticia, komentare, osobna skusenost s p. Bencom, skusenosti s nasou justiciou, podnikatelmi a hlavami Presova), ako to je s tymto procesom a komu znemoznenie dohladu EU na parkom po dobu 15 rokov od investicie asi prospelo/malo prospiet.


http://www.povecernik.sk/spravy-presov...

V taky cas je mi na grc zo zapredancov siriacich desinformacie.