Proti zrušeniu ZŠ Veternicova 20.


Hosť

/ #18

2016-01-28 11:22

Ako vidno pridali sa tu trolovia, ktorí opakujú pesničku Mestskej Casti, ktorá je len polopravdami o ekonomickom hospodárení a klamstvami o tom, že "riaditelka nekoná" a že "problém je dlhodobý", že Mč prispieva na školu viac ako na iné bla bla  ..atd...  Zlodej kričí - chytte zlodeja..

 

Riaditeľka konala, Rada školy konala - návrhy Mestskej Časti predložili písomne

Problém je dlhodobo dlhodobý až od júna 2015! jul,aug prazdniny, oktober - "rodičia zhanajte žiakov, lebo škola nebude mať peniaze", november - "rodičia, dáme Vám čas do zápisu aby ste ukazali či do školy ziskate 30 ziakov potrebnych na bezdotované pracovisko", január 2016 - "rodičia, školu chceme zachránit, všetko bude ok, iba ju alokujeme, čiže zrušíme. Nic sa mezmeni, len pečiatka. Nemožeme počkat do apríla na zápisu prvákov, lebo tieto procesy dlho trvaju."  

MČ donekonečna opakuje koľko dáva na školu Veternicova, ale nehovorí koľko dáva na ďalšie 3 školy. Nakoniec to Meskej Časti vždy zaplatilo a zaplatí (refunduje) Ministerstvo školstva. 

Zvýšili občanom poplatky za parkovanie, čo im do rozpočtu v roku 2016 prinesie 350.000eur navyše. Meská Čast uhradila súdne trovy 40tis eur za Fotbalovy klub, a v každom roku naň prispieva 80tis eur. Pozrite si kto je v štruktúrach tohoto klubu a deti, ktoré sú členmi ešte klubu musia platit 30eur/mesiac.

Kto chce psa bit, palicu si nájde...