Medzinárodná petícia ZA MIER - POSOLSTVO dobrým ľuďom AMERIKY

Eva B.

/ #46 Re: Re: ZLoCINCI co zapredali Europu pred Haagsky tribunal! !!!

2015-09-13 17:41

#45: Jeden z Vas - Re: ZLoCINCI co zapredali Europu pred Haagsky tribunal! !!! 

 NIE,NIE, len piste dalej, PAN Jeden z VAS,alebo NAS..

Je velmi dolezite, ze sa dokazeme takto zjednotit a spojit , aspon na "papieri" podpisom a vyjadrit svoj jasny postoj. A dolezite je aj to, ze sa tato peticia siri po dalsich krajinach Europy a  nielen v EU a nema hranic, ako vidiet na vlajkach sveta, ktore su za menom pri podpise. Vsetym, ktori hladaju a ponukaju riesenia patri velka vdaka. 

 Co sa tyka riesenia, ako nalozit s tymi, ktori toto vseko doviedli na okraj IIISVET.VOJNY.. riesenie uz je. Jedno je maksie, to druhe tvrdsie.

1. OBRATENIE LIDROV

Najlepsie by bolo, keby sa ti konkretni jedinci, ako MERKELOVA a spol, kde t.c. pocitam aj nasho prezidenta Kisku, ktori su na cele krajin len dosledne obratili k BOhu a 10 BOZIM PRIKAZANIAm. Z toho casu ich rozmeru poznania a doterajsich postojov by to bol maxigigant obrat, ale bolo by to riesenie. Stat za vlastny lud, narod, milovat svoj narod a chranit zivot sebe, bliznym, narodu.. a nezapredat, nepkradnut, nedovolit zabijat dokonca i tych na ceste k nam do Europy.

O tom,ze si neplnia svoju ulohu politika a lidra Europy a krajiny A VLASTIzradnym postojom zanedbanim svojich povinnosti zapredali vlastny narod, ani nehovoriac.

2. POTRESTANIM JEDINCOV ZODPOVEDNYCH ZA TENTO STAV - DVOCH-TROCH.. na zaciatok tO Staci. Potrestat za zlocin na vlastnom narode.Zalobou. sudenim nezavislymi cestnyi, slusnymi sudcami z jednotlivych krajin. KYM NEBUDU POTRESTANI PRVI DVAJA TRAJA, nadalej SI BUDU DOVOLOVAT, AKO DOTERAZ.

PLAN, pokial viem existuje. ja taka mudra niesom, no uz som o tom citala..

Ja osobne o mimozemskych civilizaciach viem. Ci je to malo, alebo vela, tazko posudit. Viem len, ze vie o tom aj Vatikan a ma najkvalitnejsi dalekohlad na svete .. POZRITE na youtube.com 19 minut ktore ti zmeni pohlad na svet. URCITE, nedajte si to ujst.  TAM TO O MIMOZEM.CIVILIZACIACH JE Ako vypoved vysokopostavenych dostojnikov v zalohe.. ktori to videli a zazili na vlastne oci, ako aj niektori jedinci na tejto planete.. vsak.

P.S. urobil ste dobre, ze ste to pdpisal. Sirte prosim dalej. DAKUJEME.

DOBRI LUDIA . SPOJME SA, JE NAS VIAC. TOUTO PETICIOU PRAVE BURAME HRADZE, KTORE ROZDELUJU A ODDELUJU JEDINCOV Z JEDNOTLIVYCH KRAJIN.

..Sledujte peticie. zdielajte.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...