Otcovia a mamičky Slovenska, vzbúrme sa a zdvihnime hlavy!

HANBA

/ #55 UCTA K STARSIM

2015-06-18 13:19

Pani Vorosova, ako matka si to môžete vymeniť s ktorýmkoľvek starým, chorým a zrobeným dôchodcom.

Podľa môjho názoru je sebecké a najmä drzé napísať:"Najhlučnejší sú dôchodcovia – ľudia životne zabezpečení, bez hypoték a lízingov, často bez ďalších ambícií, s bezplatnou kultúrou, dopravou a nulovými výdavkami voči ďalším osobám."

Akoby ste sama nemali matku, otca, alebo starých rodičov, a nevedeli s akým dôchodkom žiju po 40 a viac odpracovaných rokoch.

Ak s takýmto postojom a úctou voči starým a chorým, ktori pracovali aj na vás, aj na to, aby ste mohli zadarmo študovať a voziť sa na cestách, hrať na ihriskách, lebo platili dane a tiež vychovávali deti - teda aj vás, vychovávate teraz vy svoje deti, tak raz, keď budete dochodkyňa sa nečudujte, keď vas mladý fracek, možno aj váš vnuk, alebo nasrdená matka- možno vaša nevesta- s malou materskou pošle v autobuse kade tade, keď si budete chcieť sadnúť.

Vy budete stará, zhrbená s takym starobným dôchodkom ako máte teraz matersku.

Mnoho tých dôchodcov, pre vas super žijúci si občania, na rozdiel od mnohých dnešných mladých ľudí, ktorí ani nevedia ako držať lopatu, pracovali manuálne tj fyzicky, mali iba odborné učilištia, kde sa učili iba remesla, pracovali v JRD, na poliach, v baniach, ako predavačky krajčirky, šičky, murári, stavbári, zvárači, atd.

Deti museli mať v jasliach od 6 mes, väčšina boli pracujúci robotníci.

Maloktoré dieťa bolo doma s matkou do 3 r, a len minumum boli vysokoškoláci, ako je ich dnes 99% matiek, ktore si robia nezmyslené VŠ typu sociálna práca, ci masmediálna komunikácia, nedajbože psychológia.

Odložte vy svoje dieťa do jaslí od 6 mesiacov a choďte fyzicky pracovať, napríklad dojiť kravy, robte to od svojich 17 a potom si v 60-70 r. prečítajte, ako sa máte dobre s 300E, kultúrou zadarmo, ale s 5 dioptriami, aj to nedovidíte na javisko, cestovným zadarmo, ale nikam nepôjdete, lebo máte barle, či vozík, alebo takú artrózu, že ste rada, keď prejdete do potravín, nieto ešte, aby ste zvládli cestovať ZADARMO vlakom cez pol Slovenska.

Podpísala by som vám túto peticiu, aj som sem preto klikla, aby som podporila všetky maminy na MD, ale po tomto čo ste napísali o starých zrobených ľuďoch, čím podporujete voči ním zlosť, či závisť ju nepodporím, aj keď by ste vy osobne hladovali.

Som mama, tiež som bola na materskej a bolo to nedávno, viem aké tj z nej žiť, ale zároveň som syna vychovávala k úcte k starším ľuďom, ich šedinám aj zrobeným rukám. A isto nie k závisti, či zášti ako ste to teraz urobili vy, vo vašom príspevku.

So všetkým ostatným suhlasím, ale s týmto vašim výrokom nie.

Kričí z neho veľká, nezmyselná a povrchná závisť. Asi máte veľmi málo rokov, a žiadnu úctu k starým ľuďom, inak by ste takéto čosi nemohli napísať. To je na hanbu.