Odmietame kvóty pre migrantov

Slovenka
Hosť

/ #1191

2015-06-17 17:24

ja odmietam nielen kvoty pre pocet migrantov, ja odmietam vobec aby prisli k nam migranti, pomoc nie je v tom, aby sme mali dalsich obyvatelov, ktorym treba pomahat akonasim Romom, pomoc je v tom, aby vedeli zit vo svojich krajinach, kde my na Slovensku ich zamestname? Mame velmi vysoku nezamestnanost a ked sa prestanu predavat auta, budeme uplne na konci , kto nam pomoze? Nemame ani vlatne polnohospodarstvo,vsetko sa sodkupio zahranicim a nechalo ladom, kupujeme konzervanty s mliecnymi vyrobkami... nemame nic len automobilovy piremysel.

n e s u h l a s i m, aby v o b e c   p r i s l i     NEJAKI MIGRANTI. 

?

Samaritan v Biblii pomohol osetril,odviezol raneneho, zaplatil za starostlivost krcmarovi, ale potom si ho nevzal domov nechal ho nech sa sam stara o seba.

Migranti dali peniaze za prevedenie, za prevezenie, za vylodenie............potom pridu k nam a budu pytat a hovorit  a nedaju nam, a nemame kde byvat, kto sa stara ci maju kde byvat nasi obcania?  a my co mame dochodky pod 400 a 300 a 200 euro, a platy najnizsie v Europe, my mame prijimat kohosi,  a potom pridu Ukrajinci, a potom kde budu Slovaci? Uz mame cinanov, ktori uz nasich skoro vobec nezamestnavaju, lebo uz prisli za tymi prvymi cele rodiny, po slovensy vedia len asi 1 percento z nich. Cinania zarabaju a bohatnu  na ich uplne nekvalitnych vyrobkoch , my kupujeme tie nekvalitne vyrobky, lebo nemame dost penazi..... 

Romov ktori od nas odidu, nam posielaju z europskej unii  naspat..