PETÍCIA za ​ukončenie členstva Slovenska v NATO

hosť

/ #4 Re:

2015-01-19 21:48

#3: -  

Celá  EU je špinavá skorumpovaná banda všivavých a bezcharakterných kreatúr počnúc Hitlerovskou fašistickou Merkelovou ktorá sa pchá do zadku okrem iných najmä bepríčetnému americkému Obamovi ,a aby som nezabudla spomenúť našu filcku cigánsku zapredanú Moniku Flašíkovú -Beňovú,nech si ide do romskej osady a veď tam aj patrí ked sa k nim tak hlási a bojuje za ich práva. Hlupaňa čo už nevie čo so sebou,hanba nášho národa. 

celé EU patrí na psychiatriu a potom ich vyhnať na  jeden dvor a tam ich vyšlahať poriadne bičom do krvi,pretože tie ich zákony,príkazy,zákazy, odpočúvania, sledovania,a vymýšlania totálnych idiotských zákonov a kravín má normálny človek už plné zuby.

Nech sa pozrú svine sami na tie ich platy ,stále im je málo,hrabú a rozmnožuju sa tam ako potkany,a  tie ich zákony by som im dala sama vyžrať  a za tú almužnu, z ktorej musíme my ostatní vyžiť. 

NATO samo o sebe malo chrániť našu Zem,ľudstvo, a nie vyvolávať konflikty a hnať ľudí do vojny ,otcov,bratov, synov nás,obyčajných ľudí.

SOm ZA ,Nech zanikne celé NATO s EU,smradi  hnusný nenažraní.

Prehnitý je celý systém na Zemi, tak sa bráňme voči tomu ako môžme,nenechajme si vziať našu slobodu, ľudské práva

,Treba sa raz a navždy spojiť, vyjsť do ulíc ako jednotný národ a dať im najavo že si s nami nebudú robiť čo sa im zachce a čo im kysne v ich debilných zhnitých mozgoch.