Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK

fenix

/ #778 Re: Re:

2014-12-01 19:39

#769: bobo - Re:  

 bobo , ty napíšeš niekomu ,že trepe ?????

Tvoj "citát" : " čo sa týka pobytu rusov u nás tí nikoho nezotročili , nevyrabovali , mali sme pokoj  aspon sme vedeli ze sme národ "  ......  ?????

Buď si moc mladý a nezažil si to  ,alebo si  starý , bezzásadový ,bez morálky , skrátka červený kolaborant .

Pri okupácii ČSSR bolo tzv.spojeneckými vojskami Varšavskej zmluvy zabitých a ťažko zranených  cca.650 občanov - Ano nezotročili , ale rovno zabili.

"nevyrabovali" - celý ich "dočasný 20 ročný pobyt " bol financovaný z daní našich občanov. Ak si vtedy žil ,tak aj z Tvojich daní. Ale keď si bol správny občan , tak si bol v KSČ,ROH,LM a iných zločineckých spolkoch-takže Ti to financovanie súdruhov sovietských vojakov asi nevadilo .

"mali sme pokoj" - tak taký pokoj je pokoj oddaného otroka .Ak chceš mať opäť taký pokoj , prosím,žiadny problém.Sadni do vlaku a vystúp v prvom ruskom meste , prípadne do severnej Korei .

"aspon sme vedeli ze sme národ " ak potrebuješ k podvedomiu , že si členom národa - okupáciu , no tak je pre Teba škoda týchto mojich niekoľko riadkov.

bobo , napísal si pre 731, že je naivný frajer.

Frajer si Ty ,že s tak poškodenou hlavou , vôbec sadneš k počítaču - obdivuhodné.

P.S. rozmýšlal si ( asi nie je čím ) , źe keby nebolo ,Tebou tak nenávidených amíkov , že si namiesto počítača, možno  mohol sedieť pri ruskom drevenom sčote ?

P.S.S.  ak si moc mladý , tak "sčot" je ruské drevené počítadlo   :-)  :-)  :-)