Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".


Hosť

/ #636

2014-08-01 06:35

Svedectvo člena vyšetrovacej komisie OBSE, ktorý celých desať dní v kuse študoval trosky zostreleného malajzijského lietadla naznačuje, že lietadlo nebolo zostrelené raketou zem vzduch, ale zrejme kanónom z ukrajinskej stíhačky, ktorá malajzijské lietadlo nasledovala.
Prečo USA hneď po incidente vyhlásili, že lietadlo zostrelila raketa zem vzduch? Žeby preto, aby zmiatli globálnu verejnosť? Je veľmi ťažké dokázať, že lietadlo zostrelila paľba z guľometu ráže 30 mm, pretože paľbu z guľometu satelitné snímky a radary zrejme nedokážu zachytiť.
Toto bude aj hlavný dôvod prečo ukrajinská nacistická armáda bránila celé dva týždne holandským vyšetrovateľom, aby sa mohli dostaviť na miesto katastrofy. Pretože iba z preskúmania trosiek lietadla sa pre odborníkov dá vyhodnotiť, aká zbraň lietadlo zostrelila.
Nech sa páči, priložené video od americkej CBC ukazuje jasné stopy po streľbe z guľometu raže 30 mm, aký má na svojej palube stíhačka, ktorá nasledovala malajzijské lietadlo vo výške 10 000 m: (prejdi na čas 6:15 min.)
http://www.cbc.ca/news/world/malaysia-airlines-mh17-michael-bociurkiw-talks-about-being-first-at-the-crash-site-1.2721007?cmp=rss&partner=sky
Dokážeme si predstaviť, aký horor museli cestujúci na palube lietadla zažiť, keď do nich guľomet „nasúkal“ možno aj niekoľko stovák 30 mm nábojov? Kto zostrelil malajzijské lietadlo s 298 cestujúcimi na palube? Celý svet by sa mal dozvedieť, aká je pravda! Hlavnoprúdové médiá ovládané globálnymi finančníkmi sa pravdu zrejme pokúsia ututlať. Pravdu dokážu rozšíriť iba odvážni a dobrí ľudia medzi sebou. Nedovoľme, aby zločin zvíťazil!

Tak všetky tie kriky sankcie, Putin, sankcie, a vlastne po celý čas nás na drzovku ťahali za nos? Kto z politikov pozná pravdu a klame nám do očí cez médiá? Kto z politikov je len užitočný idiot? Čo teraz s tými sankciami, ktoré sa dotknú hlavne našich peňaženiek ak aj niečo horšie nám neprinesú?

Je načase aby Ukrajina "kápla božskou" v tejto veci. Čo je ale najhoršie, z tohto vyplýva, že to bol od začiatku úmysel. Preto ten obrovský záujem o čierne skrinky, je možné že piloti ešte stihli niečo zakričať. Preto ten draho stratami zaplatený útok ukrajinských síl na Šachťorsk a Torez, na miesto pádu, napriek všetkým sľubom, že sa nebude bojovať 40 km od miesta pádu lietadla.