Výzva slobodných občanov Slovenska


Hosť

/ #172 Re: výzva na opčiansku neposlušnosť

2013-10-23 11:03

#7: Palo GALLO - výzva na opčiansku neposlušnosť

presne tak , toto pôovažujem za citový vélev a nie konkrétny boj so zlými...

 

no tento spôsob im veľmi neublíži , aj keby ceý národ na uliciach zamrzol, je im to jedno svoje majú a dobrovoľne sa takto ľahko ,ničoho nevzdajú.

Petícia je príliš všeobecná, treba menovite , ten toľko a toľko , presne ktorá vláda dala zadarmo presnú banku, BAZku alias volskwagen...inak Nemci odtvedy prešli na skrátený pracovný týždeň a pri rokovaniach nám ponúkli 1000-1200 mariek ale Moravčíkova kresťansko-demikratická vláda , že kdeže byslovenský robotník mohol mať viac ako úradník...nemci sa ešte teraz pučia od smiechu alo lacno prišli k fabrike!!! a ked má celozávodnú dovolenku , klesá HDP totho štátu do bažín...určite nepôjdem mrznúť na námestia , mám zápal priedušiek a ľahko ochoriem , je to TOTALNA VOLOVINA!!!

treba usvedčovať človeka po človeku ako koliesko po koliesku vyradovať z moci.treba pripojiť menný zoznama ľudí výšku dlhov a sprenevier , toto je dôležité .v každej obci sa vie koľko ktroý starosta pre sebe blízkych rozkradol a odišiel ešte s 5xnásobným odstupným , stačí ked to vráti a dlhy zaplatí , nech mu vezmú dom , majetok atď .takto štát zbohatne.a to SUPER zbohatne.a najmä treba zobrať poslancom platy a dať im žiť zo sociálneho minima , už dávno majú všetko, tak by sme uvideli tie kandidátky. Všetky vysokopostavené funkcie majú byť CŤOU a nie vyžmýkavaním štátu.predbiehajú sa koľko kto urve na odmenách zahraničných cestách atd , nech cestujú , ale za svoje , ako my všetci. majú tieňové firmičky , kam si prelievajú bubáčiky.FAKT IM STAčí  čestný MINIMáLNY PLAT, aj ten by nemali dostať ale poslať na deti do domovov. tot dajte do petície.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...