Peticie.com

Výzva občanov Slovenskej Vláde a parlamentu SR

Kontaktujte autora petície

Hosť#51 Sep 29, 2016, 18:57
Lebo su tam veci, s ktorymi sa viem stotoznit , hlavne arogancia moci aku predvadza vladna garnitura, je uz neunosna.
Hosť#52 Sep 29, 2016, 22:18
Verím v zákon zachovania energie.
Výgrcok#53 Sep 29, 2016, 22:20

Slovensko je mafiánsky štát

A nechcem to tolerovať ani ho priživovať , ani pasívne, preto je najvyšší čas rozpútať beštiálne čistky v súdnictve a prokuratúre a tajných službách, spustiť beštialne reformy v školstve , zdravotníctve a  ale začať sa musí novým volebným systémom a novým volebným poriadkom ,...hlavne zbesilo a beštiálne a bez falošnej kolegiality...lebo je už dávno po dvanástej ,...

Hosť#54 Sep 30, 2016, 10:39
Za lepší život všetkých ľudí, za zdravú prírodu, za nerozkrádanie prírodného bohatstva a slovenskej pôdy, za spravodlivosť, za rodinné hodnoty. Tak by mala vláda, mala pracovať.
Hosť#55 Oct 04, 2016, 10:42
Obsah petície to povedal za mňa.. NEZNÁŠAM NESPRAVODLIVOSŤ!!!
Hosť#56 Oct 05, 2016, 13:20
Lebo sa stotožňujem s ňou v každom bode a keby bola možnosť ešte by som tam niekoľko svojich myšlienok pridal ktoré mi tam chýbajú....ďakujem aspoň za to :/ nespokojný občan dúfam že ešte slov. republiky !!!
Hosť#57 Oct 09, 2016, 16:55
Demokracia na Slovensku nefunguje. Štát si neplní poriadne svoje funkcie -zákonodárnu, výkonnú moc, súdnu moc. Polícia nepomáha ani nechráni. Občania sú tretie desaťročie od prevratu udržiavaní v permanentnej chudobe. Dôchodcovia sú okrádaní tzv. násilnou "solidaritou" a ich podiel na priemernej mzde klesol už na 42 % na druhej strane profitujú úzke skupiny ľudí ako sú politici a to od úrovne obce až po najvyššie funkcie, profitujú tzv. umelci apod. manažéri štátnych podnikov apod. Cenzúra funguje na každom kroku. ľudia sa boja vyjadriť , aby neprišli o prácu atď.
Hosť#58 Oct 09, 2016, 18:22
Lebo sa mi vôbec nepáči kam naša vlasť smeruje a k čomu smeruje. Pretože sa mi nepáči, že sme uplne v područí Berlína, Bruselu, Washingtonu a zločineckej organizácie NATO!
Hosť#59 Oct 19, 2016, 15:48
Pretože už sa nemôžem dívať na tento prehnity a skorumpovaný parlament a prehnite a zlihavajuce kontrolné orgány.