Peticie.com

STOP STRATEGICKÉMU NÁVRHU VETERNÝCH PARKOV NA SLOVENSKU

Posun vo veterných parkoch

Hosť#76 Jul 28, 2026, 08:39
Vďaka za Vašu neoblomnosť. Ste super
Hosť#77 Jul 28, 2026, 08:49
Ďakujem pekne, že za nás bojujete. Ste úžasní ❤️
Hosť#78 Jul 28, 2026, 09:00
Som zásadne proti vrtuliam a ešte sa pýtam dokedy každá banda ktorá je tam 4 roky bude si robiť čo chce a na 99 percent volím tú stranu ktorá konečne príjme zákon o hmotnej zodpovednosti týchto štvorročných banditov i súdov ako takých
Hosť#79 Jul 28, 2026, 09:18
Čo tu treba rokovať?!! O čom?!! Treba to jednoducho zhodiť zo stola a viac sa k tomu nevracať !!!
PS: Veľmi sa musím ovládať, aby som sa slušne vyjadroval... Ako u idotov na dvore... rokovať !!!
Hosť#80 Jul 28, 2026, 09:22
Prvý hosť: "Kym je tam p. Taraba, tak je to nadejne.."
Môj názor: Už ani Tarabovi neverím. Začal dobre, klobúk dole. Ale teraz sa vykrúca!
Kurwa! Nechceme to tu, tak čo otravujete?!
Hosť#81 Jul 28, 2026, 09:26
Úplne súhlasím s názorom Ing. Romana Waschinu.
Má sa jasne a bez vykrúcania zakáť táto hlúposť!
Hosť#82 Jul 28, 2026, 10:14
p.Daniel Mačovsky,máte náš obdiv,ROBITE UZASNU PRACU. DAKUJEME ZA VSETKYCH.
Hosť#83 Jul 28, 2026, 10:45
V pripade, že by politickí predstavitelia trvali na výstavbe veterných parkov, odporúčam pilotný projekt na 5 rokov s tým, že vrtule tohto pilotného projektu budú umiestnené:
1. Na Slavíne
2. Na Kolibe - Partizánskej lúke
3. V Limbachu
4. V Modre (tam býva minister ŽP Taraba?)
A ešte zopár vytypovaných lokalít, celkom povedzme 10 - 15 ks, kde úspešne bývaju naši hlavní...napr. Ivanka pri Dunaji, tiež Trnava, okolie B.Štiavnice a Donovaly - áno, tam na svahoch by im bolo dobre. Treba pozrieť na ich bydliská a dopriať v prvom rade im, čo prajú zvyšku Slovenska, a myslím aj blizučké okolie Majerského haciendy ...
Ak mne niekto praje niečo dobré, prajem mu dvakrát toľko! Vy nie? (O vás - nás sa nebojím, lebo tí naši úspešni sa budú vrtuliam brániť zuby-nechty).
Samozrejme, p.Máčovskému, paniam Ondrušovej a Krajčovičovej a tiež tým, ktorí/é tu nie sú menovaní/é veľká vďaka ♡♡♡
Hosť#84 Jul 28, 2026, 10:51
Ďakujem Vám za Vašu prácu,no mrzí ma postoj väčšiny ľuďí.Ktorý sú ľahostajný voči dôležitým veciam,ako je napríklad táto .Chcem veriť,že sa Nám podarí zastaviť túto nezmyselnosť.
Hosť#85 Jul 28, 2026, 11:20
Verím že si uvedomujeme aký by to malo nezvratný dopat na krajinu.
Hosť#86 Jul 28, 2026, 11:29
To je dobrá správa a skvelá práca. Len tak Ďalej. Spoločne to dokážeme.
Hosť#87 Jul 28, 2026, 12:02
Nepotrebujeme žiadne veterné parky, Slovenský národ to nechce.
Hosť#88 Jul 28, 2026, 12:16
Len do nich, príživníkov!
A žiadať, aby prípadný súhlas s výstavbou dávali aj obce, ktorých kataster susedí s katastrom dotknutej obce. Tak, ako keď človek chce postaviť barák, potrebuje súhlas majiteľov susedných parciel.
Hosť#89 Jul 28, 2026, 12:42
Slovenská republika veterné parky nepotrebuje. Vo výrobe el. energie sme sebestační a dokážeme vyrobiť viac elektriny ako potrebujeme aj bez veterných parkov. Chcem, aby naša príroda ostala v takom stave ako ju máme bez ohavných veterných turbín.
Ďakujem vám za vaše úsilie a prácu!
Hosť#90 Jul 28, 2026, 13:53
Vážený a milý pán Máčovský, vážená a milá pani Ondrušová, pani Krajčovičová a ďalší vážení a milí iniciátori.
Veľmi si vážim, čo robíte pre naše milované Slovensko. Sledujem to a som s Vami - videla som to neuveriteľné zhromaždenie a tú energiu ľudí v Inchebe... Detto predtým... Ďakujem Vám z celého srdca ja a celá moja rodina. Naše krásne Slovensko vôbec nepotrebuje tie gigantické veterné monštrá, ktoré nasilu pretláčajú skorumpovaní byrokrati EU na čele so skorumpovanou Leyenovou, a ktoré sú navyše neekologické = nerecyklovateľné!!! Sme úplne sebestační vo výrobe ekologickej elektrickej energie z jadra a z vody.
Stokrát veľká vďaka! Sme s Vami, nech sa Vám darí. S úctou Oľga.
Hosť#91 Jul 28, 2026, 14:07
Ďakujem za info a treba si už vizualizovať iba našu krásnu krajinu bez tých monštier
Hosť#92 Jul 28, 2026, 14:18
Veľká vďaka za to ,čo pre nás a Slovensko robíte. Veľmi si to vážim, podporujem. Prajem veľa zdravia a sily.
Hosť#93 Jul 28, 2026, 15:58
Vdacne, za dobru vec sa postavime vzdy.
Hosť#94 Jul 28, 2026, 17:07
Ďakujeme ze bojujete za väčšinu Slovákov.
Hosť#95 Jul 28, 2026, 17:17
Keď som videl na fotkách veterné parky v Holandsku a Nemecku tak ma napadlo, či zmena klímy na Slovensku nie je ich dôsledok.Myslím si že majú na svedomí trasy sťahovavých vtákov ako aj zmenu vetrov z Atlantického oceána , ktoré nám niesli vlahu . Ďakujem.
Hosť#96 Jul 28, 2026, 18:50
Ďakujem Vám všetkým, ktorí bojujete za náš slovenský ľud, a hlavne za našu krajinu s takou veľkou intenzitou, a želám si, aby konečne naši politici počúvli hlas ľudu.
Hosť#97 Jul 28, 2026, 19:56
Ďakujem Vám za Vašu prácu .
Hosť#98 Jul 28, 2026, 20:32
Supet, začiatok dialógu je veľký posun👏🤞
Hosť#99 Jul 29, 2026, 04:28
Konečne!
Táto vláda nedoručila výsledky ako mala vo volebnom programe v zásadných veciach ,takže ak toto odmietnu bude to len čiastočný suverénny výsledok konania vlády v prospech Slovenska!
Hosť#100 Jul 29, 2026, 04:29
Konečne!
Táto vláda nedoručila výsledky ako mala vo volebnom programe v zásadných veciach ,takže ak toto odmietnu bude to len čiastočný suverénny výsledok konania vlády v prospech Slovenska!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 1,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
Spôsob platby