STOP STRATEGICKÉMU NÁVRHU VETERNÝCH PARKOV NA SLOVENSKU
Posun vo veterných parkoch
Hosť#76 Jul 28, 2026, 08:39
Vďaka za Vašu neoblomnosť. Ste super
Hosť#77 Jul 28, 2026, 08:49
Ďakujem pekne, že za nás bojujete. Ste úžasní ❤️
Hosť#78 Jul 28, 2026, 09:00
Som zásadne proti vrtuliam a ešte sa pýtam dokedy každá banda ktorá je tam 4 roky bude si robiť čo chce a na 99 percent volím tú stranu ktorá konečne príjme zákon o hmotnej zodpovednosti týchto štvorročných banditov i súdov ako takých
Hosť#79 Jul 28, 2026, 09:18
Čo tu treba rokovať?!! O čom?!! Treba to jednoducho zhodiť zo stola a viac sa k tomu nevracať !!!
PS: Veľmi sa musím ovládať, aby som sa slušne vyjadroval... Ako u idotov na dvore... rokovať !!!
PS: Veľmi sa musím ovládať, aby som sa slušne vyjadroval... Ako u idotov na dvore... rokovať !!!
Hosť#80 Jul 28, 2026, 09:22
Prvý hosť: "Kym je tam p. Taraba, tak je to nadejne.."
Môj názor: Už ani Tarabovi neverím. Začal dobre, klobúk dole. Ale teraz sa vykrúca!
Kurwa! Nechceme to tu, tak čo otravujete?!
Môj názor: Už ani Tarabovi neverím. Začal dobre, klobúk dole. Ale teraz sa vykrúca!
Kurwa! Nechceme to tu, tak čo otravujete?!
Hosť#81 Jul 28, 2026, 09:26
Úplne súhlasím s názorom Ing. Romana Waschinu.
Má sa jasne a bez vykrúcania zakáť táto hlúposť!
Má sa jasne a bez vykrúcania zakáť táto hlúposť!
Hosť#82 Jul 28, 2026, 10:14
p.Daniel Mačovsky,máte náš obdiv,ROBITE UZASNU PRACU. DAKUJEME ZA VSETKYCH.
Hosť#83 Jul 28, 2026, 10:45
V pripade, že by politickí predstavitelia trvali na výstavbe veterných parkov, odporúčam pilotný projekt na 5 rokov s tým, že vrtule tohto pilotného projektu budú umiestnené:
1. Na Slavíne
2. Na Kolibe - Partizánskej lúke
3. V Limbachu
4. V Modre (tam býva minister ŽP Taraba?)
A ešte zopár vytypovaných lokalít, celkom povedzme 10 - 15 ks, kde úspešne bývaju naši hlavní...napr. Ivanka pri Dunaji, tiež Trnava, okolie B.Štiavnice a Donovaly - áno, tam na svahoch by im bolo dobre. Treba pozrieť na ich bydliská a dopriať v prvom rade im, čo prajú zvyšku Slovenska, a myslím aj blizučké okolie Majerského haciendy ...
Ak mne niekto praje niečo dobré, prajem mu dvakrát toľko! Vy nie? (O vás - nás sa nebojím, lebo tí naši úspešni sa budú vrtuliam brániť zuby-nechty).
Samozrejme, p.Máčovskému, paniam Ondrušovej a Krajčovičovej a tiež tým, ktorí/é tu nie sú menovaní/é veľká vďaka ♡♡♡
1. Na Slavíne
2. Na Kolibe - Partizánskej lúke
3. V Limbachu
4. V Modre (tam býva minister ŽP Taraba?)
A ešte zopár vytypovaných lokalít, celkom povedzme 10 - 15 ks, kde úspešne bývaju naši hlavní...napr. Ivanka pri Dunaji, tiež Trnava, okolie B.Štiavnice a Donovaly - áno, tam na svahoch by im bolo dobre. Treba pozrieť na ich bydliská a dopriať v prvom rade im, čo prajú zvyšku Slovenska, a myslím aj blizučké okolie Majerského haciendy ...
Ak mne niekto praje niečo dobré, prajem mu dvakrát toľko! Vy nie? (O vás - nás sa nebojím, lebo tí naši úspešni sa budú vrtuliam brániť zuby-nechty).
Samozrejme, p.Máčovskému, paniam Ondrušovej a Krajčovičovej a tiež tým, ktorí/é tu nie sú menovaní/é veľká vďaka ♡♡♡
Hosť#84 Jul 28, 2026, 10:51
Ďakujem Vám za Vašu prácu,no mrzí ma postoj väčšiny ľuďí.Ktorý sú ľahostajný voči dôležitým veciam,ako je napríklad táto .Chcem veriť,že sa Nám podarí zastaviť túto nezmyselnosť.
Hosť#85 Jul 28, 2026, 11:20
Verím že si uvedomujeme aký by to malo nezvratný dopat na krajinu.
Hosť#86 Jul 28, 2026, 11:29
To je dobrá správa a skvelá práca. Len tak Ďalej. Spoločne to dokážeme.
Hosť#87 Jul 28, 2026, 12:02
Nepotrebujeme žiadne veterné parky, Slovenský národ to nechce.
Hosť#88 Jul 28, 2026, 12:16
Len do nich, príživníkov!
A žiadať, aby prípadný súhlas s výstavbou dávali aj obce, ktorých kataster susedí s katastrom dotknutej obce. Tak, ako keď človek chce postaviť barák, potrebuje súhlas majiteľov susedných parciel.
A žiadať, aby prípadný súhlas s výstavbou dávali aj obce, ktorých kataster susedí s katastrom dotknutej obce. Tak, ako keď človek chce postaviť barák, potrebuje súhlas majiteľov susedných parciel.
Hosť#89 Jul 28, 2026, 12:42
Slovenská republika veterné parky nepotrebuje. Vo výrobe el. energie sme sebestační a dokážeme vyrobiť viac elektriny ako potrebujeme aj bez veterných parkov. Chcem, aby naša príroda ostala v takom stave ako ju máme bez ohavných veterných turbín.
Ďakujem vám za vaše úsilie a prácu!
Ďakujem vám za vaše úsilie a prácu!
Hosť#90 Jul 28, 2026, 13:53
Vážený a milý pán Máčovský, vážená a milá pani Ondrušová, pani Krajčovičová a ďalší vážení a milí iniciátori.
Veľmi si vážim, čo robíte pre naše milované Slovensko. Sledujem to a som s Vami - videla som to neuveriteľné zhromaždenie a tú energiu ľudí v Inchebe... Detto predtým... Ďakujem Vám z celého srdca ja a celá moja rodina. Naše krásne Slovensko vôbec nepotrebuje tie gigantické veterné monštrá, ktoré nasilu pretláčajú skorumpovaní byrokrati EU na čele so skorumpovanou Leyenovou, a ktoré sú navyše neekologické = nerecyklovateľné!!! Sme úplne sebestační vo výrobe ekologickej elektrickej energie z jadra a z vody.
Stokrát veľká vďaka! Sme s Vami, nech sa Vám darí. S úctou Oľga.
Veľmi si vážim, čo robíte pre naše milované Slovensko. Sledujem to a som s Vami - videla som to neuveriteľné zhromaždenie a tú energiu ľudí v Inchebe... Detto predtým... Ďakujem Vám z celého srdca ja a celá moja rodina. Naše krásne Slovensko vôbec nepotrebuje tie gigantické veterné monštrá, ktoré nasilu pretláčajú skorumpovaní byrokrati EU na čele so skorumpovanou Leyenovou, a ktoré sú navyše neekologické = nerecyklovateľné!!! Sme úplne sebestační vo výrobe ekologickej elektrickej energie z jadra a z vody.
Stokrát veľká vďaka! Sme s Vami, nech sa Vám darí. S úctou Oľga.
Hosť#91 Jul 28, 2026, 14:07
Ďakujem za info a treba si už vizualizovať iba našu krásnu krajinu bez tých monštier
Hosť#92 Jul 28, 2026, 14:18
Veľká vďaka za to ,čo pre nás a Slovensko robíte. Veľmi si to vážim, podporujem. Prajem veľa zdravia a sily.
Hosť#93 Jul 28, 2026, 15:58
Vdacne, za dobru vec sa postavime vzdy.
Hosť#94 Jul 28, 2026, 17:07
Ďakujeme ze bojujete za väčšinu Slovákov.
Hosť#95 Jul 28, 2026, 17:17
Keď som videl na fotkách veterné parky v Holandsku a Nemecku tak ma napadlo, či zmena klímy na Slovensku nie je ich dôsledok.Myslím si že majú na svedomí trasy sťahovavých vtákov ako aj zmenu vetrov z Atlantického oceána , ktoré nám niesli vlahu . Ďakujem.
Hosť#96 Jul 28, 2026, 18:50
Ďakujem Vám všetkým, ktorí bojujete za náš slovenský ľud, a hlavne za našu krajinu s takou veľkou intenzitou, a želám si, aby konečne naši politici počúvli hlas ľudu.
Hosť#97 Jul 28, 2026, 19:56
Ďakujem Vám za Vašu prácu .
Hosť#98 Jul 28, 2026, 20:32
Supet, začiatok dialógu je veľký posun👏🤞
Hosť#99 Jul 29, 2026, 04:28
Konečne!
Táto vláda nedoručila výsledky ako mala vo volebnom programe v zásadných veciach ,takže ak toto odmietnu bude to len čiastočný suverénny výsledok konania vlády v prospech Slovenska!
Táto vláda nedoručila výsledky ako mala vo volebnom programe v zásadných veciach ,takže ak toto odmietnu bude to len čiastočný suverénny výsledok konania vlády v prospech Slovenska!
Hosť#100 Jul 29, 2026, 04:29
Konečne!