Petícia za zrušenie ĽSNS
Su to hoväda, ktorí iniciovali tuto peticiu blázni ktorí nepatria medzi ľudí,držím vám palce LSNS
UPOZORNENIE
Prosím volajte záchrannu službu, najlepšie doktora Jajbolíto. Niekomu tu už riadne preplo a stratil súdnosť. Že vraj nám je dobre v EU a podobné žvásty. Každý sedliacky rozum vidí aká je pravda.
Mňa by zaujímalo, ktoré decko/troll je autorom tejto úbohej "petície". Akurát preukázal že má v hlave prázdno.
Re:
vadila vzdy. vzdy vadit bude. az kym ju nezrusia a tych nackov hlupych nezavru za propagaciu fasizmu a potlacanie prav a slobod mensin a ludi ineho vierovyznania a inej narodnosti.
Do basy. Povinne. Mozno sa aspon naucia gramatiku.
priatelia, mate chybu v tom popisku. Pred ktore sa dava ciarka. Opravte si to, vyzera to neprofesionalne :)
neviem kto to pisal, ale aj pred a za "obcania slovenskej republiky" je ciarka. Je to pristavok. Ved ked uz ste ti obcania, naucte sa trosku zakladnej gramatiky.
Som si istý, že tento dementný autor petície si program strany neprečítal.
Re: Re:
do basy by mali pozatvarat 99% parlamentu a oligarchov, ktori splundrovali tento stat na kost, potom nebude mat ani jeden fasista podporu obcanov vo volbach
Re: úbohé
Re: Re:
SNS nie je vlastenecká strana
Väčšina politických strán, ktoré o sebe tvrdia, že sú "vlastenecké", v skutočnosti likvidujú Slovensko najviac
ako prispievajú SNS alebo ĽSNS k rozvoju Slovenska, k slovenskej kultúre, historickom povedomí, hocičomu?
Neda sa pozerat na tie tupe opice. Hlavne Mazurek s jeho dementnym otcom, tam je pekne vidno, ako jablko od stromu nepadlo vobec daleko.
Re:
vadila, preto bola zrušená Pospolitosť - Kotlebova prvá strana..ale na tejto strane sa "oficiálne" nenašlo nič fašistické...ale keďže sa ako fašistická plne prejavuje, je načase opať konať.
Re:
Ano program strany LSNS nema prvky fasizmu ale skor vlastenecke. Ale na druhej strane clenovia strany LSNS sympatizuju s fasizmom, hlavne teda ked popieraju holokaust a aj vyzorom a prejavom maju k fasizmu blizko.
Re:
Je jedno kto tam je či fašisti či oligarchovia ...... týchto "fašistov" sme si zvolili a je to náš bordel, bude to tu stále rovnaké, kým sa nejako nepodarí zmeniť zabehnutý kolotoč. Na prostest tu máte ĽSNS v parlamente. Ja osobne som ich nevolil ale omnoho viac mi vadí náš pán premier ako týto fašisti....
iný pohľad
A ja som za zdravý sedliacky rozum. Lenže to, čo sa deje u nás a vo svete už s ním nemá nič spoločné.Tvrdenia bez argumentov, pravidlá samozvancov a zbohatlíkov, skúmanie dávno objaveného, objavy bez možnosti dokázať ich a čo i len raz reprodukovať s rovnakými výsledkami.....
Re:
#3: Stary Moskvič Tvrde Auto -
Viete, aj v Nemecku zvíťazila NSDAP regulárnym spôsobom vo voľbách. Pochopte, že zabránenie činnosti takýmto stranám je aj vo Vašom záujme. Nechcem preháňať, ale myslíte si, že voliči NSDAP v Berlíne, alebo Drážďanoch v roku 1945 boli spokojní, že ich krajinu viedol Führer, ktorého si tam zvolili?
| This discussion has been closed. |
NS
ĽSNS nie je fašistická, ale VLASTENECKÁ strana.
Vymlete hlavy od narkozy smecka a zidodennikaN, zmente radsej smer a zacnite uvazovat... upgradnite svoje IQ70 aspon na 150. Nebudte ovce a neverte nezmyslom ale uvazujte ....
NS!