PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU
UPOZORNENIE
kedze ide o nase deti, nase rodiny, ja sa rada pripojim... nie som z BA, ale na pochod pridem na 1000 percent, dam podpisovat peticiu a vsetko co bude potrebne... Mariana
Re:
#3: - 21.9. sa v Bratislave koná pochod za rodinu. Netreba nič nové organizovať, stačí sa pridať
Fighter
Btw.. takže tá tlačená forma petície je konečná? aby som vedela či ju môžem začať distribuovať..
Re:
Mimka, nie je to od veci, už to je smutné, keď Slovák neovláda svoj materinský jazyk a ešte horšie keď túto neznalosť prezentuje pri takto významnom akte. Ešte aj v pokynoch sú chyby. PREZÝVKA sa píše s -y-
Re:
btw znamena bohatvojho ?... nemam nic proti bohu aj ked mi je ukradnuty ale preco ho tu spominat ,nechapem
Dňa 21.09.2013 (inak deň konania GAY PRIDE) sa uskutoční v Bratislave II. ročník živej reťaze s názvom Hrdí na rodinu. www.facebook.com/HrdiNaRodinu ... Taketo aktivity by sa mali nejako koordinovať...
Re: Re:
ospravedlnite moju tupost a podte to vziat za mna.. ja sa rada v klude doucim zatial ten pravopis...
Re:
Ano, zatial som nepocula od nikoho ze by tam bol nejaky pravny problem.
Re:
prepacte ale co to je za akciu.. preco su tam spominane slova rodina a gay
Kde je napisane prezivka ...neviem to najst.. ani neviem ze by som to niekde pisala.
To nie je spojená akcia.. niekto chcel len upozorniť, že v deň konania Pride pochodu (GaL) sa tiež uskutoční v Bratislave II. ročník živej reťaze s názvom Hrdí na rodinu.. nebolo by to odveci.. minulý rok to organizovalo aj kresťanské OZ Liga pár páru (www.lpp.sk).. možno by nebolo odveci ich kontaktovať a nejako sa spolu skoordinovať..
Predmet
petíciu som podporila na nete.
Jediná vec, ktorá mi nesedí na vašom upozornení, ako apelujete na NÁŠ HNEV. Ale zároveň pár riadkov hore vyzývate na pochod, ktorý bude počas tohto podujatia bez hnevu a kriku (z toho mi logicky vychádza, že mimo pochod sa máme hnevať a kričať-aspoň takto mi to vyznieva). Miešate rôzne druhy emócií, ale pod tlakom emócií sa nerodia správne rozhodnutia, zvyčajne sú skreslené. Neviem či ste veriaca, ja som, ale snažím sa držať slov J.Pavla II. LEN LÁSKOU SA DÁ PORAZIŤ ZLO.
Preto treba odložiť hnev a nechať vstúpiť lásku do nášho srdca, pretože ak chceme deťom ukázať čo je rodina, tak nie hnevom a krikom, ale pokojom a objatím.
Musela som vám to napísať, lebo síce to čo chcete povedať je dôležité, ale forma, na ktorú vyzývate sa mi až tak nezdá.
s úctou
Monika Dubjelová