Peticie.com

Petícia za návrat k pôvodnemu grafikonu MHD Trenčín

Stav petície

Hosť#1 Dec 18, 2024, 17:01
Výsledky petície sú už aj dnes známe. Petícia nenabrala potrebný početný rámec. To je pravda.
Okrádanie cestujúcich- zatiaľ tu a ani nikde nebol zverejnený legálny prieskum potreby 60 minútového prestupového lístka. V podstatnej miere podľa mňa 15 minútový lístok plne postačuje. Treba to jednoducho prirovnať k inej službe. Alebo kúpe tovaru. Teda buď si kúpiš 2 kg salámy, alebo nič. A mesto Trenčín už verejne prostredníctvom svojej hlásnej trúby vyrieklo - občania, cestujúci podvádzajú a preto budú všetci podriadení 60 minútam. Ságová - hovorkyňa mesta. Žiadne čísla o prieskume, však načo skúmať. Diktovať treba. Nemúdry cestujúci to predsa zaplatí. Za toto ich ja platiť nebudem. A to neustále Rybníček verejne pýta ďalšie a ďalšie peniaze. Už sa aj hanbím, že som z Trenčína. A mnou navrhovaný návrat k pôvodným linkám. Opäť nikto nepredostrel žiaden odborný posudok vzťahujúci sa na zmenu trasovania liniek /psychológ, nie ekonóm/. Hlúpy / nie ešte vycvičený/ cestujúci pokiaľ prezistí čo kam ide má predsa možnosť vidieť novoty v tomto meste. Síce si zájde , napríklad linkou 11, či 1. ale to nevadí. Veď si musel zakúpiť 60 minútový lístok. Tak milí občania ďakujme vedeniu mesta. Aj mňa Forgáč vyhodil z jednania komisie verejného poriadku a to len preto, že som žiadal mesto, aby zabezpečilo nočný kľud! A ostatní - od poslancov v komisiách cez Rybníčka si podávajú svoje falošné nečisté ruky. Prokurátor konštatoval - smola, milý občan, samospráva je nedotknuteľná, pokiaľ nevydá listinu. Diktát je tu , vstávame. Mesto nekultúry 2026!
AnoNie#2 Dec 20, 2024, 08:20

Takže v podstate nikto s tým nebude nič robiť. Linku 5 možno niekedy obnovíme .

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.