Výzva na podporu Kristíny Kormúthovej

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Výzva na podporu Kristíny Kormúthovej.


Hosť

#26

2014-05-22 08:09

tiez zdielam nazor, ze sa takto nevyjadrila vo verejnopravnych mediach , ale na sukromnom profile, ktory je kryty jej sukromim . pokial sa najdu ludia, ktori budu zverejnovat sukromne veci v mediach, tak ide o naburanie jej sukromia so zamerom poskodit osobu, v tom pripade odporucam vsetkym zrusit si profily na akomkolvek portaly ci socialnej sieti, pretoze su zneuzitelne. no a k celej akcii - zijeme v state, kde sa ochranuju zlocinci navzajom a panuje bezpravie a vsetko sa prekruca, cim zakryvaju svoju neschopnost riadit tuto spolocnost.Vieme, ako to tu funguje. Pani Kristine drzim palce a dufam, ze sa jej podari dovolat sa nejakej spravodlivosti ci zadostucinenia.

Hosť

#27

2014-05-22 09:25

nevidim dovod aby bol takto niekto stihany za to ze povie v rozculeny nieco na viac ale pritom pravdivu realitu,drzim palce p.kormutovej.......
Eštébák Mika - súčasť tohto fašistického systému v SR

#28 MIKA a jeho fašistická RTVS pojdu dole - cenzura totalita v STV mediách

2014-05-22 09:50

Koho vraždia cigáni? Svojich, či nesvojich? Kto vytvára hodnoty a kto ich nevytvára, ale ničí? Cigán, či necigán? Kto poskytuje vzdelanie, zdravtnú starostlivosť, zvýhodňovanie a ochranu cigánskym neprevychovateľným kriminálnym parazitom? Cigán, či necigán? Kto pestuje v záhradke a na poliach plodiny, ovocie a zeleninu a kto ju bezprácne užíva, kradne a ničí? Cigán, či necigán? Kto znepríjemňuje každodenný život ľuďom? Cigán, či necigán?
Zastreľ svojho politika - ekonomického fašistu

#29 Porušovanie ústavy SR, ktorá zaručuje slobodu slova slobodu prejavu, je to disrkiminácia zamestnanca

2014-05-22 09:51

ide o zastrašenie všetkých bielych slovákov aby si nehovorili pravdu už ani na internete - chcú nás všetkých zastrašiť. tisícky cigánov kradnú a napádajú bielych - ale to nevidia neriešia - oni si všimnú pár písmenok a z toho spravia najvačší problém SR - toto je fašistický systém totalita v priamom prenose - komunisti eštébáci sa môžu schovať ani oni takto nesledovali neprenasledovali nevinných ľudí - tisícky darmožráčov platených aj z našich daní 3 sektor musia odovodnovať svoju činnosť tak sa chytajú každej volovinky - sú platení za ochranu cigánov a diskrimináciu bielych slovákov - teraz sa nikdo neozve z bielych politikov ani z bielych umelcov že je porušovaná sloboda prejavu a sloboda slova - porušované práva bielych slovákov porušovaná ústava demokracia a všetko ľudské práva práva zamestnancov že je to šikana a mobbing - všetci poslušne mlčia

Hosť

#30

2014-05-22 09:58

Ja by som zobal gulovn.a strielal,banda cigánsaka,ona sa nevyjadrila o Romoch ale ten čo jej kradol je nedonos.cigán a cigán je klamár a zloej,Rytmus?škoda reči...Dufam že to dá na súd tak ako jej radili právnici a vyhrá to a pýtal by som čo neväčšie odškodné,Mika asi nepozná zákon,v ústave je jasne-sloboda slova.Držím jej palce.

Mirka

#31

2014-05-22 10:43

Chcem sa len spýtať, ako by sa cítili tí, čo odsudzujú Kristínu, keby im "Rómovia" znásilnili alebo dobili dieťa alebo blízkeho človeka? Aj potom by to riešili tak, že na vine je tá znásilnená alebo dobitá, lebo nebodaj sa tomu "Rómovi" sama ponúkla? Prosím Vás prebuďte sa už a riešte cigánsku otázku a nie Kristínu a nevinných ľudí, ktorí sa len bránia.

Hosť

#32

2014-05-22 14:14

Dobra peticia a schvalujem ju uplne. Niesom rasista ale čo niektoré individua už robia,je ozaj vela. Tete moderátorke držím palce aby to ustala a získala dobrú prácu ktorá ju bude naplňať aspoň tak alo tá doterajšia v RTVS. A len tak na záver som sa zamyslel, ak by ten cigán spadol z jej strechy dole a dolamal sa. Tak by ju súdili za to,že mu tam nepripravila lešenie a prilbu?

Hosť

#33

2014-05-22 20:53

Ľudia poďme podpisujte sa, bojujme za spravodlivoť a nenechajme sa diskriminovať lebo už nieje diskriminovana menšina ale väčšina!!!

Hosť

#34

2014-05-22 20:57

Nie som rasista, slusnych ludi si vazim. Vrahov oslobodia ,lebo konali v afekte...z tejto veci je afera...kolko krat clovek vysloví nieco, co potom lutuje...

Hosť

#35

2014-05-23 05:26

zachovala sa správne,do kedy máme tu trpieť tu pliagu,veď to je choré,mi ochráňujeme zlodejov a vyžieračov štátnej pokladne.každý je ticho,pokiaľ sa to netýka jeho...kto je tu rasista a diskriminovaný,kto vytvára hodnoty,aby paraziti mali na sociálne dávky...

Hosť

#36

2014-05-23 09:17

spolocnost je uz chora z pristupu nasej vlady ku rieseniu ciganskeho problemu a preto ta reakcia ...
Vanilla

#37

2014-05-23 13:48

Cigáni sú diskriminovaný?? preboha odiakživa je to naopak predsa mi na nich robíme celý život a ako môžu napísať že jej plat ide aj z ich peňazí???? z akých? veď cigáni žijú z nás cicajú nás dennodenne a štát a úrady ich v tom len podporujú.... Kamarátovi prepadli,oradli a zbili syna a z obavy o svoju rodinu nepodal ani trestne oznámenie a takto to u nás funguje kto je teda diskriminovaný? nechápem že sa vobec toto rieši ....
ja jenom ja

#38 Re:

2014-05-23 21:20

#11: - ked cigaň rytnus povie že sa opravedlnuje že je rom to čo je za pretvarku a faloš?

 

hosť

#39

2014-05-24 13:05

Nie som rasista tiež mam aj medzi romami kamarátov. Ja súdim človeka podľa chovania, ale stalo sa mi podobne, ako Kristíne Kormúthovej. Som ťažko zdravotne postihnutá, keď som išla z obchodu, rozhodli sa ma napadnúť dvaja 15-17.ročny romovia, chceli mi ukradnúť peňaženku za bieleho dňa na ulici plnej ľudí. Čo myslite? ako som reagovala? Vynadala som ich do ryňavych, špinavých cigaňov. Nebyť toho kriku asi by ma okradli, keď sa ma zastali ľudia na ulici. Ešte ďalšia drzosť od nich bola jeden druhému hovoril skús to ešte raz možno sa nám to podarí. Tak ako to napísal p. Kollár o chvíľočku my budeme na Slovensku diskriminovaná menšina.

Hosť

#40

2014-05-24 17:00

Som proti takejto reakcii RTVS ako koncesionár a občan.

Hosť

#41

2014-05-26 07:10

je to spinavost za pravdu taketo tresty .
#3

#42

2014-05-27 11:24

a kde je sloboda prejavu?
Lupi007

#43 Re:

2014-05-28 13:56

#6: -

A čo tak začať trestať za nevhodné výroky aj politikov a iných vládnych predstaviteľov ? Predpokladám, že na svojich postoch sú finančne ohodnotení oveľa zaujímavejšie, sú mediálne známejší, v podstate prezentujú štát a jeho ľud .... prečo teda nie sú potrestaní? (minimálne za to, že v očiach iných národov môžeme vďaka nim vyzerať ako totálny hlupáci)-

ďakujem nepotrebujem, Peter Mačaj

#44 pravna stranka problemu

2014-05-29 19:48

zial, vyzerá to tak, že niekto na generálnej prokuratúre, a pravdepodobne ani v RSTV nevie čítať písaný text. P. Kormúthová nehanobila rasu/národ ani nepodnecovala k rasovej/národnej nenávisti. P. Kormúthová reagovala na čin jedného konkrétneho človeka, ktorý zhodou okolností bol z Cigánskeho etnika, pričom, žiaľ, použila na jeho adresu neoverený fakt, teda že bol nedonosený. Predpokladám že fakt že smrdel si navymyslela, inak je obyčajná klamárka:) následne p. Kormúthová vyjadrila lútosť nad tým, že ludí, ktorí kradnú na cudzom pozemku by mal mať právo majitel tohto pozemku resp. domu zastaviť, tzv. castle doctrine, rešpektovaný princíp práva v USA. Samozrejme to nadniesla, čo je však pri emočnom vypätí pochopitelné.

Hosť

#45

2014-05-30 10:38

Slovensko - nadiktovana demokracia zo zapadu


Hosť

#46

2014-05-31 12:56

Keď biely povie niečo na cigáňa , tak je rasista a hrozí mu väzenie. Ak sa však cigáň priamo v médiách vyhrážal mladému vodičovi, že ho stiahne s kože a zakole ako sviňu tak to už nie je trestné. Mladí cigáni napádajú dôchodcov a nič sa im nestane tak pre koho vlastne u nás platia zákony. Biely musí deťom do školy všetko kupovať, čierny dostane príspevok....kúpi školskú tašku, ide si dať preplatiť na úrad a potom ide do predajne tašku vrátiť, že je nekvalitná ... tak len ich chráňme ako medvede a dávajme im príspevky veď robiť aj tak nič nevedia... samozrejme aj medzi nimi poznám dobrých a slušných, ale to je malé percento
zepo

#47 otázka rómsky občanov

2014-05-31 13:14

dávam k nahliadnutiu čo beží v česku :
NÁZOR, S NÍMŽ NELZE NESOUHLASIT!

Senátor Jaroslav Zeman (ODS) v jistém interwiew otevřeně mluvil o cikánské problematice. Až jakákoliv strana bude mít tento názor a postoj ve svém volebním programu, bude mít zaručeně podporu mnoha občanů . Senátor Jaroslav Zeman je mj. i starostou města Albrechtic v Jizerských Horách a provozuje nejstarší českou továrnu na výrobu dřevěných hraček v přilehlém Jiřetíně , bývalou TOFU , dnes DETOA. I odsud má dostatek vlastních zkušeností.

Otázka: Vy se nebojíte otevřeně se vyjadřovat k romské otázce. Položím otázku velmi jednoduše: Co si myslíte o Romech? "
Odpověď: Cikáni už druhou generaci nedělají. Já na rozdíl od těch všech Kocábů a spol., kteří se proklamacemi o právech cikánů od revoluce dobře živili, jsem za těch dvacet let, co mám fabriku, zaměstnal ročně tak šest cikánů, čili dohromady cca 120. Jejich pracovní výkony byly vždy katastrofální, trvale pracovat byli schopni dva, tři, maximálně čtyři. Zbytek po několika dnech či týdnech skončil. Bylo tam i vysoké procento těch, kteří u nás něco provedli a dostali následně podmíněné tresty. Tedy, že něco ukradli a podobně.
Otázka: A co státní zmocněnci pro romskou otázku?

Odpověď: Všichni ti lidskoprávní zmocněnci pro „romskou otázku“, co se na cikánech po léta bezostyšně přiživují, jsou mi k smíchu. Myslím si, že stát, který dává cikánům peníze, měl by po nich v první řadě chtít a to bez pardonu, práci.
Otázka: Ale jim se přece nechce pracovat!
Odpověď: Ať dělají veřejnou službu, ať uklízí veřejné prostory. Z mého pohledu má každý právo být líný! Ale vy ani já nemáme povinnost někoho takového živit. Když je někdo nemocný, slabý, má problém, tak pomůžeme - to je naše morální povinnost. Ale když je někdo líný, má na to rovněž svaté právo - ale nesmí se pak divit nebo se rozčilovat, že nedostane peníze .
Otázka: A co si myslíte o těch nevládních
organizacích, které mají pomáhat řešit romskou problematiku ?
Odpověď: Když tu bude nevládní organizace provozovaná ze soukromých peněz, tak ať jich je tu třeba 300. Ale žádné peníze ze státního rozpočtu bych jim nedával. Tyto organizace jsou plné lidí, kteří se tzv. začleňováním cikánů do majoritní společnosti dlouhodobě a bez jakýchkoliv viditelných či měřitelných výsledků velmi dobře živí. Další nemravností jsou dávky, vyplácené cikánům jako příspěvek na bydlení , kdy jim ze státních peněz dáváme na nájem.
Otázka: Proč?
Odpověď: Já to vidím sám u sebe v podniku. Některé mé zaměstnankyně jsou např. rozvedené, jsou samoživitelky, je jim třicet a jsou rády, když u nás na severu mají 12 tisíc hrubého čili 10 tisíc čistého. A pokud jim exmanžel dlouhodobě nezaplatí výživné, tak kde pak jsou ? Na státní podporu samozřejmě nemají nárok, zatímco cikáni dostávají v naší oblasti osmi až devítitisícové dávky jako příspěvek na nájem. To je prostě úplně zvrácený svět: Ten, kdo zcela programově nepracuje, se má lépe než ten, kdo poctivě pracuje. S tím mám obrovský problém. Ty naše ženské jsou na trhu práce strašně zranitelné, hlavně v těch chudších oblastech. My máme v podniku plný sešit jmen těch, které dlouhodobě čekají na jakoukoliv práci. Je tam osmdesát procent dobrých , pracovitých ženských, ale nemají šanci. Přitom v případě cikánů jsem viděl zpracovaný modelový příklad, kde mohou dosáhnout při čtyřech dětech - nevyučený, nevyučená, nikdy ještě nepracující, tedy bez praxe - až na 37 tisíc, to je 50 tisíc Kč hrubého. Srovnejte si , kolik si vydělají naši lidé ve fabrikách ? Ať povinně vykonávají cikáni veřejnou službu ! Alespoň si vypěstují pracovní návyky. Obecně by měla platit zásada , že dávky musí být tak nízké, aby je to nutilo pracovat . A pokud pracovat nechtějí , tak ať si leží v příkopu . S tím nemám problém. A myslím si, že 95 procent obyvatel naší země s tím problém také mít nebude !