Gothoom 666 - Zatvorený list

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Gothoom 666 - Zatvorený list .

Lord Satan

#1 Pomylena spolocnost

2014-07-26 12:57

Viem, ze nie je spravne hadzat vsetkych krestanov do jedneho vreca. Najdu sa medzi nimi extremne slusni a mili a intelignetni ludia, tak ako vo vsetkych vrstvach obyvatelstva. Mam vela krestanskych kamaratov, a velmi si ich vazim. Tiez nie som z tych, ktori maju pravo sudit ostatnych, nakolko ani ja neprekypujem dokonalostou. Ale co si uz niektori krestania v tomto state dovoluju, to je vrchol drzosti.

Preto apelujem na tu cast krestanskych spoluobcanov, ktori sa podielali na vytvoreni tej primitivnej, trapnej a smiesnej peticie:

Pytam sa vas, vy klerofasisticki smradi, kto vam udelil to pravo? Absolutne sa neriadite tym, co hlasal ten vas akozespasitel. Ste odporni, falosni, klamete, smilnite, pedofilov mate v tej svojej chorej cirkvi plnu rit. Od stredoveku ste pozabijali ludi viac nez dost. Zaziva vasi predchodcovia upalili tisice nevinnych zien. A teraz sa idete hrat na svatych? Taketo smiesne peticie proti metalovym festivalom su len hra, aby ste zakryli vase hriechy a zlo, ktore ste do dnesneho dna napachali.

A sprosti ludia, co sa boja otvorit si oci pred pravdou, vam tieto vase sracky zeru plnou hubou. A vam to pravdaze velmi lahodi. Mam pre vas par noviniek - bibliu nenapisal boh, je plna vymyslov a klamstiev na ovladanie tupych ludi, Jezis je legenda, instrument regnii (nastroj vladnutia - pre menej vzdelanych) v rukach mocnych a presibanych hodnostarov na vysokych postoch, ktori sa vdaka takym ako ste vy valaju v zlate a rehocu sa chudobnym do ksichtu. Nielen ze ste sprosti, este ste aj slepi? nevidite, ako si vyvazaju gule v drahych autach, byvaju v palacoch, ziju si v blahobyte? pritom kazu skromnost... a normalny slusny pracujuci clovek od nikoho nic nedostava, a ledva vyzije so svojho platu.

Vasim fanatickym stredovekym zmyslanim sa blizite k radikalnym islamistom. Za chvilu budete pre spolocnost predstavovat rovnake, ak nie vacsie, nebezpecenstvo. Tak ako islamisticki teroristi robia hanbu islamu, ktory je v podstate dobre nabozenstvo, tak aj psychopati ako vy robia hanbu slusnym a normalnym krestanom, ktori sa do nicoho nemontuju a ziju si svoj zivot v duchu hesla "zi a nechaj zit".

Ublizil vam niekedy nejaky metalista? O celom metale viete velke hovno. S vasim chorym minimozockom nemate sancu dospiet k vyssiemu poznaniu, ktore ponuka metalova hudba. Je to o slobode ducha, nazorov, o laske k sebe samemu, o darwinizme, mnohokrat je pozorovatelny vplyv Nietzcheho alebo Freuda, no ale kdezeeee vy by ste takemu niecomu rozumeli :DDD to je daleko za hranicami vasho obmedzeneho chapania a vnimania.

Vy ste proste sproste ovce, ktore si nechaju tlacit kaleraby do hlavy, a ani za toho boha nepohnete rozumom,nezamyslite sa, ze ci je to vsetko naozaj tak, ako vam to cele roky vykladali. Ide o naucene sposoby a paradigmy. Predstavme si, ze by nam niekto 2000 rokov vypraval, ze Satan je dobry a Jezis zly. Ani by nas nenapadlo mysliet si, ze by to mohlo byt naopak. Stokrat opakovana loz sa stava pravdou. To iste sa deje vo vasom pripade. Apropo, uz ste niekedy niektoreho z nich videli? ako viete, ze naozaj existuju? ako mozete verit vo veci, ktore ste nevideli na vlastne oci? Podla vas existuje aj Rockfortska stredna skola carodejnicka a Harry Potter? Alebo mate doma za skrinou Narniu? Potom by ste mali obmedzit pozivanie omamnych a psychotropnych latok...

Satanizmus je reakcia na akciu, odpor voci konvenciam, voci pomylenym hodnotam, ktore ludia ako vy predstavuju. Keby krestanstvo nebolo take ake je, mozno by ani satanizmus nevznikol. Nemali ste si vymysliet Satana, vy socky :D Teraz mate co ste chceli. Alebo to bolo cielene? Aby ste odputali pozornost ludi od vasich zverstiev a mali na koho hadzat spinu, co? Mozno v konecnom dosledku nie ste az taki blbi...

Satanizmus vznikol preto, lebo individualistov, intelektualov a volnomyslienkarov nebavilo byt sucastou vasej chorej, pudy-potlacajucej masinerie, a nedali si vymyvat mozgy pitchovinami. Citali ste vobec niekedy Satansku bibliu od Antona LaVeya? stoji to za to. Nikoho tam nenabada na vrazdenie. Nikomu nic neprikazuje, ani nezakazuje. Iba pise to, co je pravda, v sulade s prirodnymi zakonmi a prirodzenou povahou cloveka. No ale radsej tu knihu do ruk ani neberte, este by sa vam otvorili oci! a z coho by potom zili pedofili vo vatikane, keby ste ich prestali sponzorovat? Radsej zabudnite na celeho LaVeya, bude to pre vas lepsie :DDD Este by sa jeho mrtvola v hrobe obratila, keby daky klerofasisticky hajzel chytil do ruky jeho dielo.

Ako ste zili tento zivot, taky budete zit aj po smrti. a ak ste teraz niekomu robili zo zivota "peklo" vasimi debilnymi recami a skutkami, tak verte, ze sa vam to trikrat vrati. Sama spravodlivost a princip kauzality - ak viete, co to je - sa o to postaraju. Netreba sa ani odvolavat na nejaku vyssiu vymyslenu entitu.

Pozdravujem vstekych so zdravym rozumom, metalistov, satanistov, ateistov, inteligentnych krestanov, zidov, moslimov, budhistov - koho len chcete - skratka normalnych ludi, a klerofasistom odkazujem: FUCK YOU ALL, LOSERS!!!!!!