KAMPAŇ ZA ODSTRÁNENIE NELEGÁLNYCH BILBOARDOV NA TRHOVISKU MILETIČOVA V BRATISLAVSKOM RUŽINOVE

Kontaktujte autora petície

POĎAKOVANIE ZA VAŠU PODPORU - PRVÉ BILBOARDY IŠLI DOLE

2021-07-01 12:01:21

Milí podporovatelia petície,

v prvom rade nám dovoľte poďakovať za váš záujem o odstraňovanie vizuálneho smogu z hlavného vchodu na trhovisku na Miletičovej ulici. Úprimne, takúto veľkú podporu sme nečakali. Je zrejmé, že táto téma zaujíma mnohých.

Dovoľte nám informovať vás o aktuálnom stave podmienok z petície. Aj vďaka tlaku, ktorý sme vďaka vám vyvinuli, sa podarilo odstrániť bilboardy z pravej strany vstupu na trhovisko. Ohlásenia odstránenia nepovolanej stavby boli reklamných spoločnostiam zaslané a preto pevne veríme, že aj bilboardy z ľavej strany vstupu pôjdu v dohľadnej dobe dole.

Taktiež, máme vyhotovený projekt realizácie zeleň miesto bilboardov.

O ďalších krokoch vás budeme informovať na našom facebook-u: https://www.facebook.com/mameradiruzinov/

Prajeme krásne leto.209013095_528780208538781_5844532727022058960_n.jpg

Peter Herceg, Peter Strapák, Lucia Štasselová, Monika Ďurajková, Michal Sebíň, Kamil Bodnár

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.