Za zachovanie SPŠ Snina

Kontaktujte autora petície

Pomôžme Snine

2020-02-26 22:56:19

Vážení priatelia,

náš boj o záchranu školy neskončil, okres Snina je dlhodobo ekonomicky slabší región, preto hrozí likvidácia škôl podprípadne aj nemocnice. Nesmieme dopustiť, aby sa niečo podobné stalo. Preto potrebujeme Vašu podporu. 

Vieme Vám garantovať, že zachováme všetky školy v meste a budeme za zachovanie nemocnice zo strany štátu, chceme aby naši obyvatelia mali naďalej nárok na kvalitnú zdravotnú starostlivosť. Potrebujeme udržať pracovnú silu v okrese a pomôcť v rozvoji malým podnikateľom a farmárom, pomôcť podnikaniu v cestovnom ruchu a lekárom.Zaručujeme sa, že budeme pretláčať záujmy nášho regiónu a iných regiónov aj v Bratislave, toto je náš záväzok, ktorý splníme.

Preto Vás žiadame o podporu. Vo voľbách do národnej rady dajte krúžok 6, strane ZA ĽUDÍ a lekárovi Petrovi Makarovi, ktorý kandiduje z 129. miesta a Martinovi Kvetkovi, 32. miesto. Títo ľudia pomôžu nášmu regiónu ho zachovať tak, aby poskytol čo najviac možností a pomohol udržať dobrú životaschopnosť okresu.

Pomôžme zmeniť Slovensko a pom§žme pretlačiť záujmy Sniny.


Marián Ruňanin



Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

  • Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.



Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...