Zákaz umiestňovania a vstupu cirkusov a im podobných zariadení v mestskej časti Pod vršky/ Žiar nad Hronom

PETÍCIA

Za zákaz umiestňovania a vstupu cirkusov a im podobných zariadení v mestskej časti Pod vršky. Konkrétne lúka pod OD Prior a Lidl.

Dôvod:

Hrubé porušovanie hygienických noriem. My, obyvatelia mestskej časti Pod vršky sa už nemienime viac nečinne prizerať na to, v akom stave ostáva plocha ( lúka pod OD Prior a Lidl ), ktorú prenajíma mesto Žiar nad Hronom cirkusom a podobným zariadeniam.

Konkrétne:

Zbytky jedál, ľudských aj zvieracích exkrementov. Zbytky pilín, slamy, sena a rôznych plastov. Množstvo potečených prevádzkových kvapalín z vozidiel ( motorový olej ). Ich psy sa permanentne voľne pohybujú po celej mestskej časti. Poškodenie stromov pri detskom ihrisku Terezka. Umývanie áut saponátom priamo na lúke.

Svojim podpisom splnomocňujem Miloš Mikula na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.